torsdag 20. august 2009

Jeg har M'en men mangler L'en

Hæææ, tenker dere sikkert, har da rabla helt for a nå? Å neida, ikke har jeg fått solstikk og ikke er jeg blitt malingsforgifta, jeg er som vanlig i mine fulle fem jeg, men her er greia. Da jeg var hos Gave og Interiørglede for en ukes tid siden kjøpte jeg en av de flotte trebokstavene fra Jeanne d`Arc Living. Nå hadde deg seg nemlig slik at de bare hadde bokstaven M (M for Morten og Martinus) av de jeg ønsket meg men ettersom mitt navn begynner med L er det jo en selvfølge at jeg også ønsker meg bokstaven L.......jo forresten så ønsker jeg meg denne ---- & også. Så nå lurer jeg på om noen vet hvor L 'en min kan befinne seg slik at jeg kan få bestilt den og også evnt. &. Nedenfor er M 'n min som er plassert på hylla i stua.


En betroelse til: Etter mye om og men klarer jeg ikke å holde meg lenger, fristelsen har blitt for stor; neste bok som skal bestilles og som havner i postkassa hos oss i gutua er Romantiska Hem & Inspiration i vitt
..............JEG BARE MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HA DEN!


Ønsker dere en strålende kveld!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott M! Du er veldig flink til å dekorere hjemme. Jeg falt også for den boka, men har bestemt meg for å vente, og ønske meg den til jul. :) Nydelig bur i innlegget under.

Nina i Paradiset sa...

Er det den 20-cm'ers M'en du har, eller den i 40 cm da??
(De har vel ikke L i 40-cm'er, tror jeg)
Vet av flere som har de bokstavene, men om de tar inn alle...?
Cornelias Hus i Trondheim kan du sjekke i hvertfall! Og Landstil, samt Linneas Hage. De er vel noen av de største jeg kjenner til innen bransjen.

Hulda sa...

Når det gjelder skrifta hos meg så gjør jeg følgende: Finner en fin font i tekstbehandling, lager den stor, ca 320. Printer ut, tegner av på matpapir. Skriver på baksiden av matpapiret slik at sverten kommer der. Det er denne sverten som skal smitte av når jeg taper matpapiret på veggen og tegner av enda en gang. Da er teksten på plass, og jeg kan male. Noen ganger kan det være lurt å forsterke strekene med blyanten slik at den vises godt.

Solveig sa...

Å snille deg, så flott du har fått det! Hvordan klarer du å ha det like fint og koselig både ute og inne....???? Og det på en gang!
Skal si fr om jeg kommer over de bokstavene du mangler:o)
Natti-natt:o)
Klem fra Solveig

Solveig sa...

Å snille deg, så flott du har fått det! Hvordan klarer du å ha det like fint og koselig både ute og inne....???? Og det på en gang!
Skal si fr om jeg kommer over de bokstavene du mangler:o)
Natti-natt:o)
Klem fra Solveig

Margrethes hus og hage sa...

Er det disse du er ute etter?

http://www.lobelia.no/?pageID=89&search=bokstav

Lekre bilder du viser! Flotte detaljer :)

Hilsen Margrethe

Lene fra Lillehammer sa...

Å tusen takk for tipset Margrethe, der var jo L'en min der jo. Bestille - bestille!!!

Hulda sa...

Hei igjen :) syns nå at du har det veldig fint da! :) Den girlanderen kjøpte jeg for over 1 år siden, kjøpte et par slike fra nettbutikken Hjem kjære hjem. Har link til de på siden min. Vet jo ikke om de har det enda da..