torsdag 20. august 2009

Jeg har M'en men mangler L'en

Hæææ, tenker dere sikkert, har da rabla helt for a nå? Å neida, ikke har jeg fått solstikk og ikke er jeg blitt malingsforgifta, jeg er som vanlig i mine fulle fem jeg, men her er greia. Da jeg var hos Gave og Interiørglede for en ukes tid siden kjøpte jeg en av de flotte trebokstavene fra Jeanne d`Arc Living. Nå hadde deg seg nemlig slik at de bare hadde bokstaven M (M for Morten og Martinus) av de jeg ønsket meg men ettersom mitt navn begynner med L er det jo en selvfølge at jeg også ønsker meg bokstaven L.......jo forresten så ønsker jeg meg denne ---- & også. Så nå lurer jeg på om noen vet hvor L 'en min kan befinne seg slik at jeg kan få bestilt den og også evnt. &. Nedenfor er M 'n min som er plassert på hylla i stua.


En betroelse til: Etter mye om og men klarer jeg ikke å holde meg lenger, fristelsen har blitt for stor; neste bok som skal bestilles og som havner i postkassa hos oss i gutua er Romantiska Hem & Inspiration i vitt
..............JEG BARE MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HA DEN!


Ønsker dere en strålende kveld!

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott M! Du er veldig flink til å dekorere hjemme. Jeg falt også for den boka, men har bestemt meg for å vente, og ønske meg den til jul. :) Nydelig bur i innlegget under.

Nina i Paradiset sa...

Er det den 20-cm'ers M'en du har, eller den i 40 cm da??
(De har vel ikke L i 40-cm'er, tror jeg)
Vet av flere som har de bokstavene, men om de tar inn alle...?
Cornelias Hus i Trondheim kan du sjekke i hvertfall! Og Landstil, samt Linneas Hage. De er vel noen av de største jeg kjenner til innen bransjen.

Hulda sa...

Når det gjelder skrifta hos meg så gjør jeg følgende: Finner en fin font i tekstbehandling, lager den stor, ca 320. Printer ut, tegner av på matpapir. Skriver på baksiden av matpapiret slik at sverten kommer der. Det er denne sverten som skal smitte av når jeg taper matpapiret på veggen og tegner av enda en gang. Da er teksten på plass, og jeg kan male. Noen ganger kan det være lurt å forsterke strekene med blyanten slik at den vises godt.

Solveig sa...

Å snille deg, så flott du har fått det! Hvordan klarer du å ha det like fint og koselig både ute og inne....???? Og det på en gang!
Skal si fr om jeg kommer over de bokstavene du mangler:o)
Natti-natt:o)
Klem fra Solveig

Solveig sa...

Å snille deg, så flott du har fått det! Hvordan klarer du å ha det like fint og koselig både ute og inne....???? Og det på en gang!
Skal si fr om jeg kommer over de bokstavene du mangler:o)
Natti-natt:o)
Klem fra Solveig

Margrethes hus og hage sa...

Er det disse du er ute etter?

http://www.lobelia.no/?pageID=89&search=bokstav

Lekre bilder du viser! Flotte detaljer :)

Hilsen Margrethe

Lene fra Lillehammer sa...

Å tusen takk for tipset Margrethe, der var jo L'en min der jo. Bestille - bestille!!!

Hulda sa...

Hei igjen :) syns nå at du har det veldig fint da! :) Den girlanderen kjøpte jeg for over 1 år siden, kjøpte et par slike fra nettbutikken Hjem kjære hjem. Har link til de på siden min. Vet jo ikke om de har det enda da..

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區