fredag 14. august 2009

Tur til Hamar og til Gave og Interiørglede

I går klarte jeg ikke å vente lenger, da bare måtte jeg ta turen til Hamar og til Gave og Interiørglede som Solveig klarte å friste meg med. Jeg visste ikke om denne flotte butikken men jeg skal si den stod til forventningene og ikke minst var det kjempehyggelige jenter som jobbet der. Jeg måtte selvsagt sjekke kontoen først før jeg drog for jeg regnet med at det ble med litt småstæsj hjem. Og det stemte veldig bra det. Jeg tror jeg tuslet rundt i butikken i et par timer jeg gitt og var kjempefornøyd da jeg vanket ut derfra med et par poser i hendene og et par lapper mindre på kontoen. Men shit au, man lever bare en gang og noe skal man unne seg av og til selv om man må forøske å sette noen begrensninger. Min "begrensningstanke" var at Hamar ikke er langt unna og jeg kan reise tilbake dit en annen gang når kontoen har fylt seg opp igjen. Nedenfor er litt av stæsjet som ble med hjem.

På onsdag hadde vi forresten besøk av MariannS og hennes familie. De var på rundreise, deriblant til Østerdalen (hihi Mariann) og hvor de til slutt etter x antall mil havnet på Lillehammer. Kjempekoselig besøk var det ihvertfall og dere er hjertelig velkommen tilbake!

Ellers holder jeg på å male lysthus. Det består jo av 8 vegger og jeg har fått malt 5 av de. Dessuten er det jo andre deler som også må males. Så nå er det faktisk Morten som går å venter på at jeg skal bli ferdig. Jeg har plutselig funnet ut at det ble litt mye malingsprosjekter på meg nå, for ikke nok med at jeg holder på med lysthuset, jeg holder jo med kjøkkenet i tillegg. Så nå etterpå skal kjøkkenet få et strøk til med hvitmaling. Jeg får vel kanskje avslutte slik at jeg får malt nå når Martinus sover, Morten jobber nemlig døgn.

Okidok folkens, kos dere, her skinner solen igjen og alt er bare fryd og gamme!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Neste gang du skal til Hamar og være sløsaktig, kan du jo ta en kaffestopp i Moelven??
Interiørbutikken står jeg derimot over, hehe

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, det skal jeg jammen gjøre, tenkte ikke så langt jeg Hilde!

Mariann S sa...

Masse fint du har kjøpt deg Lene :) Kjekt med sånne butikkar. Her er det fortsatt regn, men på yr lovar dei opphold utover dagen.

Evelyn sa...

Oii så masse fint du he kjøpt deg.. hehe ja pengene får bein å gå på når en går inn i slike butikker.

Her regner de eller skal man nesten si hagle.. de øse ned.. håpe været blir bedre.

Lykke til med malingen.

Ha ei flott helg :):)

Solveig sa...

Å, så mange skatter!! Vil tilbake igjen dit, jeg :-) Kommer man først innenfor, har man problem med å komme ut igjen! Men det gjelder også Lillehammers Fruens Vilje og, for min del, Fantasihjørnet :-)))) Elsker slike hobbybutikker:-) Solen skinte også når jeg var i din vakre by og tuslet ned gågata en varm sommerdag.
Gleder meg til å se dine malingsprosjekt og er spes. spendt på dette lysthuset!!!
Ønsker deg en flott helg, Lene!

Klem fra Solveig

Nina (fra Hagegal) sa...

Ja, den butikken er min absolutte favoritt her på Hamar! :-)

Linecas have sa...

Vræææl! Altså. Jeg vil også gå fullstendig amokk slik. Nå ble jef sååååå handlesyk. Buhuuuuuuuuuuuuuu!
=D
Så mye fint da. Sukk.
Koselig å få besøk slik. Blir alltid hyggelig =)9

Gave og Interiørglede sa...

heisann :)

Så mye fint du fikk kjøpt deg hos oss, du har god smak ;) Må si det er litt stas å se bilder av varer man tar og ser på hver dag, og så er det plutselig avbilda i en blogg. moro!

utrolig koselig skrevet om butikken vår også! Kjempesnilt :)

tok du en titt i vår nye butikk da?

mistin sa...

Masse flott du hadde kjøpt deg. God smak.

mistin