fredag 22. april 2011

Beste vår-/påskevær ever

Været kunne defintivt ikke vært bedre og jeg må si jeg har mer sommerstemning enn påskestemning nå. Herregud, HELT HERLIG og vi har vært ute i hele dag og spør meg heller om hva vi IKKE har gjort i dag.Jeg har fått malt masse på inngangsparti/balkong, alt det hvite og nå er det snart ferdig og jeg kan sette igang å male på lysthuset igjen.

Alle frøplanter og pelliser er satt ut til herding.


Vi har spist masse godt, deriblant hjemmelagd sjokoladekake (neida, det er ikke kaldt, men Martinus har halsvondt og går på antibiotika og ettersom han akkurat hadde badet og vasket håret var det greit å pakket det inn under lua).

Ellers har vi fått raket, luket, solt oss, lekt i sandkassa, plantet hekk, grillet pølser, drukket vin (jeg ihvertfall), heklet, vasket klær og gutta har vært på cafè.

Nå har jeg omsider kommet meg inn igjen og jeg kjenner jeg har brukt kroppen igjen. Sliten men dog så herlig. HERLIG SLITEN og GOD SAMVITTIGHET!

Nedenfor er noen bilder tatt fra soverommet vårt og nok en gang er Martinus fotograf med unntak av bildet av mine oldeforeldre.


4 kommentarer:

Linecas have sa...

Herlig dag ja. :)
Har vært ute i hele dag vi også. ungene ( ehm tenåringene) har vært i fjæra og jaktet på skatter til meg, gemalen har raket plena og jeg har gjort alt mellom himmel og jord. Vi har en liten grille plan i morgen. Været er jo helt supert. :)

Linda sa...

Bedre kan det ikke bli:) Ha fortsatt god påske:) Klem

Mariann S sa...

Vi har vore på fjellet i dag, en herrrlig tur :) Det beste, utenom varmen, var at fjellet er nesten snøfritt :))) Ønsker deg ei fortsatt fin påske :)

Lobeliadamen sa...

Hei hei og vel overastått Påske :-)
Jeg har 5 knagger på lager.

Klem W