søndag 17. april 2011

Bedene snart ferdigluket og pellisene blomstrer

Snøen er borte og det er vår i luften. Ingenting er så herlig som å endelig kunne drive ute å luke i bedene igjen. Jeg begynner å se en ende på det nå, tror jeg bare har igjen 7-8 bed igjen så er jeg ferdig. Vi må også få raket litt men det håper jeg Morten tar for det er egentlig ganske kjedelig, hihi! I vinduene vokser pellisene seg til og den ene har blitt så flott. Desverre vet jeg ikke navnet på den, kjøpte den på Kolberg i fjor, navnløs. Ellers har jeg også fått sådd alle erteblomstene og ipomoeaene har også fått kommet i jorden så nå er alt klart så og si. I går var jg og Martinus alene hjemme, Morten jobbet døgn. Martinus har klipset bilder av mamma som driver på pc og av det "flotte" tv-hjørnet. Ønsker alle en strålende søndag!

6 kommentarer:

ide-puffen sa...

Så herlig at du er godt i gang i hagen. Trosser regnet jeg også og MÅ ut en tur. Det ser ikke ut i hagen. Men jeg skal ut å lete etter knopper. Minsten her i huset knipser morsomme bilder også. Alltid virkelighetsbilder. Viktige å huske de også.
God søndag til deg også.
Randi

ide-puffen sa...

Puh, kom akkurat inn fra hagen. Friskt ute selv om det regner og blåser.
Den vindusfolien her kjøpt her. http://vindufolie.no/shop.asp?pageid=11382 Veldig mange fine der. Sitter godt og er helt "tett". Takk for tips om maling. Jeg er litt sånn at jeg bare maler igjen om det blir gult he he. Det er så mye maling å velge mellom så jeg blir helt i villrede, men taket blir malt i vannbasert maling hvit base. Billig og greit.
God bedring til lillegutt.
Hei hopp
Randi

Merethe sa...

Ja nå er det deilig med vår. Vi holder også på ute i hagen om dagen og mannen i huset har raket ganske mye allerede. Her tyter det opp små små spirer rundt im i beddene. OG til og med på rosebuskene er det bladskudd. Å jeg elsker våren da alt våkner til live. Artige bilder din sønn tar :)

Nina i Paradiset sa...

Hihi, kjent stil det der tv-hjørnet da! ;)
NYDELIG pellis!
Kjøpte meg 6 nye på hagemessa, -alle i sånn Lene-stil. ;)
Kjenner interiørlysten dempe seg, som en hage fylt med snø nå, når jeg har begynt ute....
:)
Lurer på å lage meg en ønskeliste for hagen for denne sesongen, og om jeg skal tørre å skrive drivhus på den! ;)

Gårdsjenta sa...

Utrolig flott pellis :) Jeg må få skaffet meg noen nye, da jeg svært effektivt har klart å tatt livet av mine. :P

7-8 bed igjen høres imponerende mye ut... Jeg har tre, men klarer liksom ikke få noe skikk på noen av dem.. Menmen, det kommer jo en ny sesong nå :)

Vivishagerom sa...

Ja, jeg regner med at du er i full sving. Jeg er også godt i gang, men har igjen mye, for her må jeg også svinge riva selv. Hehehe...
Håper du får en flott påske, Lene.