lørdag 3. juli 2010

Tror jeg har bestemt meg....

Jeg har ikke bestemt meg for å slutte å blogge, jeg har ikke bestemt meg for å slutte med haging og jeg har heller ikke bestemt meg for å slutte å male, men derimot har jeg bestemt meg for valg av maling på rekkverk og sprosser på påbygget. Jeg tror det faller på at vi maler alt helt hvitt. Og som Igi kommenterer i forrige innlegg er det lettere å male rødt oppå det hvite igjen dersom vi ikke blir fornøyde. Ulempen er at vi må skru av sprossene på den ene siden ettersom vi skal feste sprosser på hver side av de liggende bjelkene, men den tid, den sorg.
Uansett, tusen takk for innspill i forrige innlegg folkens!!!!

Sånn i slengen i dag hintet jeg frempå til Morten at jeg ønsket meg et par hyller ved siden av utedassen som jeg kan ha litt potter på og slik. Og sannelig satte han i gang å lage de med en gang. Under hyllene står tomatplanta som jeg har festet med en tråd opp til den ene hylla. Da får den god støtte og brekker ikke så lett i og med at jeg har surret tråden oppetter stilken. Det har allerede kommet tomater men som ikke er modne enda da. På den øverste hylle står druestiklingene jeg fikk av Snuffeldyret for en stund siden. Hun har forøvrig en superflott blogg det er verdt å ta en tur innom.
Fremst på bildet har jeg noen enorme høye riddersporer. De er sikkert et par meter høye og jeg er så kjempestolt av de. Gleder meg til de begynner å blomstre.....
Hyllene skal forresten males røde etterhvert!

Til slutt et par bilder av inngangen til lysthuset. Her har det blitt så koselig nå og oliventreet har omsider fått plass utenfor.

Ønsker alle en strålende lørdag!

6 kommentarer:

Linda sa...

Hvitt blir nok veldig fint. Nydelig med hyller:) Har lagt inn en bestilling på hyller jeg og, så når ferien kommer skjer det nok litt håper jeg. Nydelig lysthus:) Klem og god helg

Lene sa...

Nå gav du meg en god ide til hvor jeg kan lage litt hyller å ha plantebord, takk:-). Hvitt er jeg sikker på at blir fint.

Tonerose sa...

makan - så UTROLIG flott hage du har!! KJEMPEstas med så masse bilder fra hagen, og litt avstandsbilder av de ulike bedene - kjempeinspirerende!! Bedet med dine selvsådde isop var UTROLIG flott, så ryddig og pent men allikevel skikkelig frodig!! :o)

SÅ vakkert huset deres blir - helt perfekt. Tror avgjørelsen om å male både sprosser og rekkverk hvitt blir veldig bra! så at et alternativt ikke var å ha sprossene hvite og rekkverket rødt med den øverste liggende planken hvit. Det kunne også vært pent til deres røde hus! Men alt sammen hvitt blir nok kjempeflott!! :o)

Takk for nydelige bilder, har virkelig kost meg her inne på bloggen din - er blitt noen innlegg siden jeg var innom sist. Tror ikke jeg vet om noen som har en flottere hage enn deg - du inspirerer stort!! Herlig idyllisk - alle bedene, stakkittgjerdet, stiene, rosebuen, lysthuset... Jepp, ALT!! :o)

Hihi, herlige lille gartneren din! Gleder meg til Lukas blir så stor at han kan "hjelpe" til i hagen - han elsker vann, så kan tenke meg at akkurat vanning kan være litt morsomt, iallefall i starten!! :o)

hehe, pepper på jordbær - tror faktisk jeg har hørt det før nå som du skriver det, men har helt glemt å prøve det. Må testes ut!! :o)

Ønsker deg en herlig sommer!!

IngunnBW sa...

Sååå lekkert tilbygget ble da du fikk malt det rødt! Nå ble det et helt hus :) Helt nydelig ble det.
Og haven din da...den er bare fantastisk flott og frodig. Kjempesøte de nostalgiske bildene av skjønne blomster :)

salige lavendel sa...

Så koselig lysthus du har!!

Steffan Tvete sa...

Kjempe kosli det lysthuset!

Hvor var det dere kjøpte det.
Leter etter noe lignende til hagen hjemme.

Klem