tirsdag 6. juli 2010

Hummer og kanari...og ny eplekasse

Nydelige dager, varme, sol, sosialt samvær og jobbing!
På søndag var vi på kjempekoselig grillsammenkomst på Vingnes hos moren til dama til min nevø. Min nevø og hans dame har en sønn som er et år eldre enn Martinus så de koste seg jo skikkelig sammen. Må også skryte litt av nevøen min som er en utrolig dyktig fotograf. Nedenfor er et av bildene han har tatt av Martinus, men her ligger det flere.

Alexander og Martinus syntes det var kjempestas å bade tett etterfulgt av hopping på trampoline og lek og latter. Skal si Martinus sov godt den natta.


Nå har jeg fått malt to strøk med maling både nede, oppe og på nordsiden. I dag fikk jeg grunnet sørsiden så det er ikke umulig at jeg tar det første strøket i morgen. Morten har begynt på sprossene men vi ser at vi må ha større avstand mellom de. Morten var ikke spes gira på å gjøre det men da får jeg heller gjøre det sjøl. Bedre å ta det med en gang enn å gå å irritere seg over det senere.

HAGE.....
Ritausma, nydelig rose med MASSE torner.
Louise Odier på sitt vakreste.
En av mine store favoritter, Martin Frobisher
Aicha er jo riktig så flott nå selv om gult ikke er helt min farge. Men nå er den jo ikke knall gul så denne skal få lov til å være her.
Charles Austin, nydelig ferskenfarget rose. Denne plantet jeg i vår og jeg er veldig spent på om han klarer vinteren som kommer. Men nå skal det sies at alle 3 Brother Cadfael-rosene jeg kjøpte som barrotsroser hos Roseeksperten i fjor har klart vinteren og har nå kommet med knopper. Ikke dekket jeg til de på noen måte heller så jeg ble gledelig overrasket over de.
Samplantingen foran gjerdet

Hos Oasen her på Lillehammer har jeg gått og siklet på noen gamle eplekasser de har hatt som utstilling. Jeg har flere ganger holdt på å spørre om de ikke kunne selge meg en, men det har liksom ikke blitt noe av. Men i dag da jeg var der for å se om de hadde tilbud på alperips så jeg til min store glede at de hadde begynt å selge eplekassene. 159 kroner kostet en slik smaskens og bare måtte ha en. Den står nå plassert ved lysthusplassen men jeg tror den havner inn på stua når hagesesongen er over.

Sliten gutt etter å ha tilbrakt dagen på Lekeland på Øyer sammen med Stian, Annki og Alexander. Tusen takk for at dere ville ha han med dere, dette var uten tvil stas!

6 kommentarer:

Simones Country Home sa...

Heia.

Så tøff den kassa var da, heldige du. ;o)

Nydelig den hagen din atså, får ikke sagt det nok. ;o))

Ha en super dag i knallværet.

Klem Simone ;o)

My home is my Castle sa...

Så flott huset blir !!!
Flott kasse, må se om de har dem her i byen og ;)

Klem,Kari

Lizbeth sa...

Nydelige rosebilder. Enig i at Louise odier er ei vakker rose, men hos meg er det den verste svartflekkrosa. Så iår lure eg seriøst på å kaste den ut av hagen.
Virkelig flott den hagen din altså. :)

Eva-Gunn sa...

så heldig du er som fikk tak i billige kasser. jeg kjøpte (6!!) fruktkasser hos blomsterforhandler der jeg bor, til 220 kr stk. De er flotte, bruker mine som vedkasser, som tv-benk og til å lage stilleben. du har en fantastisk blogg, det er kjempemoro å følge den - og takket være deg fant jeg igjen bloggen til interiørglede på hamar. takktakk :)

hilsen Eva-Gunn

Linda sa...

Så fint det blir hos deg:) Og eplekasse er jo så sjarmerende:) Artig når man lykkes å komme over noe sånt:)

IngunnBW sa...

Huset har virkelig blitt fantastisk lekkert med påbygget! Nydelige verandaer, alt er så idyllisk hos dere :) Det var da utrolig flaks med eplekassene, det fortjente du!
Louise Odier er en av de vakreste rosene, men man blir litt lei når bladene blir svarte og stygge hvert eneste år. Jeg kastet mine og kommer nok ikke til å anskaffe den igjen. Brother Cadfael imidlertid, for en rose!