lørdag 24. juli 2010

Høyt oppe med Omme

Omme er nemlig liften Morten leide for helgen og da må man bare kjøre på og få gjort alt man trenger lift til. Så i dag har jeg så og si stått i liften fra i dag tidlig og helt frem til nå nesten. Svigers har også vært her i dag og hjulpet til og det kom inmari godt med.
På nordsiden hadde vi dessuten en svæær bjørk som egentlig ikke var noe særlig pen så den passet Morten på å få ned nå når vi hadde liften. Det ble skikkelig bra og jeg har allerede en liten erstatter av bjørka, nemlig hengepilkvisten jeg fikk av Ninni tidligere i sommer. Den ser ut til å være veldig klar for å få litt bedre plass å boltre seg i enn i en melkekartong. Kommer nok til å plassere den litt lenger bak enn det bjørka gjorde for jeg ser for meg biloppstillingsplass her en gang i fremtiden da. Men vi får sjå.

Morten i liften med motorsag og håndsag mens Martinus sitter trygt på bestefars fang.

Bilder tatt fra liften. Det skal sies at dette er mye høyere enn det jeg egentlig tør men man må bare bite tenna og være kvalm av redsel den tiden det tar.Utsikt mot sør med Lysgårdsbakken i skuddøyet.

Og åker mot nord. Krysse alt for at det aldri blir noe byggefelt der, noe jeg heller ikke tror det blir. Jeg liker å bo slik at naboene ikke bor helt oppe i en.
Etter dagens økt ble resultatet slik, bilde tatt for ca en times tid siden.

Sansynligvis ble dette en rotete og lite interessant blogginnlegg men jeg er rett og slett så sinsykt sliten, har nesten jobbet i ett siden fredag morgen. Morten ligger med nesa i været og snorker og jeg tviler vel på at det ikke tar så lang tid før jeg sovner også, men først må jeg innta senga.
Takk for i dag Ingebjørg og Einar!

11 kommentarer:

Gretchen sa...

Så flinke der har vært da! Godt å få gjort unna endel. Vi har ogsåendel trær vi skulle hatt bort. (Vi bor i Rudsbygd - du lurte jo på det :)

MissMette sa...

Dere er kjempeflinke… dette her sammen med jobb kan være rimelig slitsomt. Skjønner deg godt at du er sliten. Husbygging tar tid og krefter.. prøv å nyt dagen innimellom slagene :) Fint blir det i alle fall… og spennende å følge med dere… Ønsker deg en fortsatt fin sommer, klem fra Mette

My home is my Castle sa...

Såå flott det er blitt !! Huset deres ser nesten ut som ett av Astid Lindgrens :)) Nydelig !!
Jeg hadde aldri turt å opp i liften, så jeg synes du er kjempeflink ;)

Klem,Kari

Snuffeldyret sa...

Så fint det blir! Ordentlig flink er du!!

IngunnBW sa...

Oj!! Så flotte oversiktsbilder! Jeg har også vært oppe i lift da vi tok en bjerk for noen år siden, så jeg vet hva du var gjennom. Men man MÅ jo bare når anledningen først er der. Så nydelig landskap dere har rundt dere! Håper virkelig at det får stå urørt jeg også.
Det har blitt virkelig nydelig hos dere med påbygget, superflinke er dere :)

IngunnBW sa...

Og sååå moro at pilen har klart seg! Det skal bli moro å se hvordan avkommet vokset :)

Tove sa...

Super flinke er dere.
Vi hadde noen intense uker med beising av huset. Ganske så lei og slitsomt var det og. Heldigvis ferdig for i år.
Ha en fin dag
Klem

Merethe sa...

Så utrolig fint huset deres ble. Ja dette er dere vel fornøyd med :) Må har regnet igjen kommet til Hamar. :( Har vært fint i hele dag men nå er det vist slutt. GOd søndag til dere. Hilsen Merethe

Vivishagerom sa...

Skal si du står på, Lene. Det blir kjempe flott det nye tilbygget på huset, og så lyst og fint det må bli å få bort den store Bjørka.
Håper du får tid til å ta opp igjen turen til Vingnes i løpet av blomstringstia.

Tove sa...

Så flinke dere har vært og så flott tilbygget har blitt :-)

Simones Country Home sa...

Hei hei.

Det blir så fint hos deg, kjekt med litt hjelp ja. ;o)
Men uansett så har dere vært flinke da. Hos meg går det ikke så fort, jeg er i full jobb uten ferie å driver for det meste alene så da går det ikke så fort.

Ha en superduper dag.

Klem Simone ;o))