fredag 9. juli 2010

Det er sol og sommer og vi koser oss

Da synger ferien for meg på siste vers og på mandag er det striskjorte og havrelefse igjen. Men bare for en stund; har tatt meg en uke fri i 2. uka i august også. Men for all del, jeg gruer meg ikke for å gå på jobb igjen, trives der jeg er så det er ingen problem. I dag har vi vært ute i hele dag og det har vært varmt og herlig. Vi kunne, på det varmeste, måle en temperatur på nesten 28 varme.....
Nedenfor er noen bilder jeg har tatt i dag.En peon har så vidt åpnet seg og jeg ser flere er på vei. Irisen til høyre liker jeg utrolig godt og har en flott farge der den står.


Krakken mellom syrinen i hagen har begynt å bli bortgjemt og stedet har blitt slik jeg ønsket det. Til høyre blomstrer rosa Morden Centennial.

Igjen skrytebilder av rosa Ritausma. Denne er bare så utrolig flott men er ikke så veldig glad i regn. Men remonterende er den så da gjør det ingenting.
Riddersporer har jeg et flust av og de fleste har jeg sådd selv. Liker disse så utrolig godt og man kan ikke få nok av disse, ikke hos meg ihvertfall.
DETALJER...................


4 kommentarer:

Tove sa...

Mye flott som blomstrer hos deg nå :-) Deilig med ferie og sommer

IngunnBW sa...

Nyyydeig Lene! Haven din må være en bugnende oase av selvsådde stauder og vakre roser :) Riddersporer kan man ikke unnvære, helt enig med deg i det! Og søøøte Martinus da, han er vel havens prins :)

IngunnBW sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
På landet sa...

Flott hage du har, riddersporer er fint =) Søt liten gutt du har.

Ha en fin dag.