onsdag 3. desember 2008

Velkommen til Martinus sitt rom

Som jeg skrev tidligere kan vi vel nå erklære rommet til Martinus for ferdig, med noen untak; et klesskap må vi få inn der etterhvert og det aller viktigste er jo senga hans som skal stå foran vinduet. Men ettersom Martinus ikke er helt i form igjen enda, vil vi vente med å flytte han til han er helt frisk. Etterhvert vil det selvsagt bli supplert med flere ting som hyller, kasser, leker, etc., alt som hører med på et barnerom, men det blir jo selvsagt ikke enda. Jeg tenker sånn at jeg får nyte rommet slik jeg liker det så lenge det varer for det tar vel ikke mange år før blondegardina skal byttes ut med bilgardiner, veggene blir dekket med fingeravtrykk og fargestiftstreker og leker dekker hele gulvet. Nedenfor er noen før- og etterbilder.
4 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Kjempefint!!!
:)

Rekkehuset sa...

Så koselig barnerom! Best du nyter det nå ja, jeg har mange ganger tenkt at jeg skulle blogget barnerommet vårt etter at de to har lekt der bare en liten stund...ser ut som om det har vært krig! Men jeg vil jo at rommet og tingene skal brukes, så da får det heller være mer maksimalistisk enn jeg helst vil:-)

Så bra at du fant deg lyshus! Og nå skjønner jeg at jeg har misforstått, for det var ikke en skrivefeil at jeg kalte det lysthus - det var med vilje..nå har jeg rettet i bloggen min og prøver å tvinge meg til å tenke at det er lyshus..

Angående bestemorsteppe; hvis du har tolmodighet til å vente - la oss si 10 år - skal jeg vurdere å hekle for deg. Har begynt på et til meg selv, men på grunn av for tynt garn ble tolmodigheten brukt opp for fort. Men, du, det er faktisk veldig enkelt og du kan sikkert klare det selv. Det er jo litt ekstra stas med det man gjør selv også!
Ha en fortsatt fin dag:-)

IngunnBW sa...

Å Lene, SÅ fint rommet ble! De tre musene nedover karmen var kjøpesøte! Du har virkelig stilsans :) Kommoden passet jo inn på millimetern! Ja, du får nyte rommet før han setter sitt preg på det som seg hør og bør for en liten krabat.

Jeg har ikke fått lest noen blogger i det siste, så jeg regner med at jeg får vite hva som feiler Martiunius i neste innlegg. God bedring til ham!

Vivishagerom sa...

Kjempe koselig rom dere har laget til Martinus. Ryddig og fint - enda. Sønnen min rydda selv i går og dro inn ei hjemmesnekkra hylle, som SKULLE stå ved senga. Pent ? NEI - den skal ut.