onsdag 10. desember 2008

Husmorslige sysler

Skrives sysler med en eller to s'er? En syssel, to sysler.......jaja, shit au!

Joda, det ble sent i går men Bonderomantikk måtte man få med seg. Vi forsøkte å laaate som klokka bare var 20 da klokka var 22.45, men det funket ikke og jeg har vært småtrøtt i dag. Sambo jobber døgn så han har hatt nok å gjøre og ikke rukket å bli trøtt. Jeg fant ihvertfall ut at jeg ikke klarte å sitte inne i hele dag så jeg tok med meg Martinus på Kremmerhuset. Ruslet litt i butikker og handlet dessuten det jeg trengte for å lage sandnøtter (takk for identifiseringshjelpen Mokki!). Etterpå tok vi en tur til mine foreldre som ikke bor så veldig langt unna Kremmerhuset. Men etterhvert begynte Martinus å bli trøtt så da var det bare å pakke snippsekken å vende nesa hjemover. Jeg fikk lagt Martinus og deretter satte jeg igang med sandnøttene....og nam-nam, de ble veldig gode. Hm, jeg hadde litt dårlig samvittighet for å ikke ha noen kaker til jul (sambo digger kaker og det kan jo hende vi får besøk i løpet av jula). Men nå er jeg da i gang. Goro har jeg også men de er det Bertha som har laget (les: Berthas Bakeri). Joda, de smakte faktisk ikke så verst. Smulteringer skal jeg også ha og de skal jeg heller ikke lage selv, de kjøper jeg av smulteringmannen på Strandtorget, sinsykt gode smulteringer. Dessuten er de helt supre å fryse ned og varme opp igjen i stekeovnen...da blir de akkurat som nybakte. Det blir da sabla mye kjøpekaker her i gården ser det ut til men det får gå. Det ender vel opp som fuglemat til slutt alikevel.

Liten kommentar til Ninni; du lurte på hvordan det gikk med isjasjen....joda, smertene er heldigvis borte, det holdt vel gående en ukes tid tror jeg. Karin på jobb; har det vært fullmåne i det siste? Karin som jeg jobber sammen med har nemlig funnet ut at hver gang jeg har vondt i isjasjen min er det fullmåne.

I morgen skal jeg og mamsen besøke tante igjen. Nå er hun ikke på A-hus lenger men er blitt plassert på Skedsmotun Bo- og Behandlingssenter hvor hun i første omgang skal være i 4 uker. Og jepp, hun har blitt bedre gitt, hun har så vidt begynt å snakke og hun husker navnet på det ene barnebarnet sitt og spør etter henne. Så summasumarum har hun en del våkne øyeblikk som etterfulges av å bli "borte" igjen. Men tross alt, kjempefremgang.

Jodda, det blir vel en tur på Ikea også.........har vel omtrent vært der hver uke i 3 uker nå tror jeg.

En liten minihageraltert ting; JIPPIIIII, frøene jeg bestilte fra Thompson&Morgan i oktober dukket opp i postkasse mi i forigårs....ikke verst gitt! Gratulerer til posten!!!!!!
Nei nå skal jeg ikke gjøre mer i det hele tatt, bare legge meg rett ut på sofaen og se på tv selv om fornuften sier at jeg heller burde legge meg da det egentlig ikke er noe å se på og jeg skal tidlig opp i morgen.........men jeg gidder rett og slett ikke være fornuftig nå jeg. Sæpp-sæpp-sæppe-tid!
SO LONG!!!

5 kommentarer:

Harryford sa...

En liten hilsen til Sysselkvinnen! ;-)

Tok Bonderomantikken i opptak - og det ser jo lyst ut for kjærligheten - for de fleste av de - som vil!!

Et grusomt pinlig program sa minsten på 12, han er syk og var hjemme med sin arbeidsløse far i går. Blir vel samme leksa i dag! Men da var det Discovery som "sto på programmet"!!!

Ha en fin og forhåpentligvis ikke for trøtt torsdag!

Sine sa...

Høres ut som om du nyter dagene og koser deg. Det er bra i ellers trvle førjulstider.

Så fine julekakebokser du hadde. Hvor har du kjøpt dem?

Vivishagerom sa...

Du styrer og holder på til jul. Jeg har hatt fri noen dager, men om jeg har fått gjort så mye ? Joda, litt så. Ferdig med julegavene i allefall, så får vi ta vasken (det lille som skal vaskes) en annen gang.
Kos deg, Lene.

IngunnBW sa...

Tenk at tanten din er på bedringens vei! Det er vel den største og fineste julegaven av alle. Om det går smått får så være, det viktigste er jo at hun blir bedre! Og at du ble kvitt isjassmertene såpass raskt. Så dette var godt nytt :)

IngunnBW sa...

Jo, og så har jeg bakt sandnøttene jeg også. De ble godkjent med stjerne av kontrollplanelet her :) Så de kommer jeg nok til å fortsette å bake.

Nå har jeg bare ett slag igjen, serniakaker og de får jeg bakt i dag. Kakeboksene dine var kjempekoselige!