søndag 7. desember 2008

Takk for utmerkelsen Vivi....

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."

......kjempekoselig!


Nå sender jeg den videre til følgende personer:

NinaS - fordi jeg har fått award av henne før som jeg satte veldig stor pris på, fordi jeg har fått så masse frø av henne, fordi jeg har fått masse pelliser av henne, fordi hun har så utrolig god smak hva interiør angår, fordi hun hjalp meg med fargen til barnerommet, fordi hun har så utrolig mye energi og fordi hun rett og slett er den hun er.

Ninni - fordi hun skaffer meg atamon, fordi jeg har fått frø av henne, fordi hun viser så mye omsorg, fordi hun skriver så masse fint og fordi jeg har blitt så godt kjent med henne....du er rett og slett bare superhyggelig Ninni!

Helen - fordi jeg har fått planter henne, for at hun inviterte meg hjem slik at jeg fikk se Toten's, og for meg, Norges flotteste hage, fordi hun har gitt meg så mange idèer hva blomster og roser angår, fordi hun har skrevet den mest flotteste boka og fordi hun rett og slett er ei superkoselig og jordnær dame.

Solfrid - fordi jeg har fått så sinsykt masse planter og frø av henne, fordi hun har hjulpet meg med masse frøspørsmål og fordi Solfrid rett og slett er KUL!

Charlotte - fordi jeg har fått frø av henne, fordi hun har en utrolig god blogg, fordi hun digger katter, fordi hun omsider har en ekstra flaske med spylevæske i bilen og fordi Charlotte bare virker så superkoselig.

Fru Pigalopp - fordi jeg har fått så masse frø av henne og fordi jeg synes hun har så god smak og fordi hun har så masse flotte bilder i bloggen sin.

Alexia - fordi du er en person som står på og ikke gir opp og fordi vi nesten har jevngamle bebiser....hehehe.

Min samboer - fordi det ikke finnes maken av han, fordi han er verdens beste pappa for Martinus og fordi han til slutt ville ha meg etter at jeg hadde kjempet for å få han etter over 10 års lang kamp............haahhahahaha!

PS! Jeg sender den jo tilbake til deg også Vivi fordi jeg har blitt så godt kjent med deg og fordi vi nesten er naboer, selv om jeg mener du bor på den gæærne sia.

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Tusen takk, Lene. Det er fint å ha ei som deg i nærheten. Vi har fått fin kontakt og jeg håper vi kan møtes igjen når vinteren er over, og vi igjen skal stikke fingrene i jorda.
Ønsker deg og de to guttene dine en fortsatt fin søndag, og
2.søndag i advent.

Unknown sa...

Tusen tusen takk! FOr en ære!!
Og visste at spylerveske var mer enn bare tilbehør til bilen. Hi-hiii!!

IngunnBW sa...

Lene, dette var virkelig utrolig koselig! Tusen takk for gode ord og award! Jeg synes jeg har lært deg godt å kjenne godt gjennom bloggen din og alt vi har skrevet på pm på Hagegal. Du er virkelig en hyggelig og snill jente som gir av deg selv. Er så glad jeg har blitt kjent med deg!

IngunnBW sa...

Må skrive litt mer til deg jeg Lene. Du komnmenterte vrihasselen min - og det er nettopp det jeg skal, ha lys i den :) Tror det blir skikkelig fint. Jeg må kjøpe nye slynger i år og har omsider fått tak i en dobbelkontakt å ha ute, for jeg skal ha to slynger i samme kontakt. Er sent ute med lysene i år, men i dag skal ut på en runde og håper å få tak i noen som ikke har 180 lys....da drukner det lille treet mitt helt er jeg redd. Legger inn bilde etter hvert :) Nå har all den koselige sneen på trærne smeltet, men vi får håpe det kommer LITT til så det blir ekstra stemningsfullt rundt lysene. Ha en megakoselig førjulsuke Lene!