mandag 7. juni 2010

Huskefrø og oppdatering av tilbygg

Huskeliste på frø jeg skal så til neste år:

I helgen hadde vi strålende vær så vi har vært mye ute, men jeg har også fått malt litt i lysthuset og det begynner nå å nærme seg en ende. Martinus er veldig glad i vann, som barn flest, og koser seg med vannet som renner fra tønna. I begynnelsen helte han alltid vannet på skoene sine men nå har han lært av modern sin; å vanne i bedene i stedet. Gutten har nok grønne fingre han gitt.

Så til dagens oppdatering på husbyggingen. Nå begynner man virkelig å se hvordan det blir og jeg må si at jeg er kjempefornøyd. Jøsses som jeg gleder meg til å sitte på balkongen og skue ut over hagen. Dere begynner sikkert å bli lei av disse bildene nå, men jeg gjør det i grunn for egen interesse slik at vi kan sitte å se bilder av hele prosedyren senere.


Nå har det så vidt begynt å regne og godt er det, da blir det nok fart på hagen tenker jeg.

SO LONG OG GOD NATT!

10 kommentarer:

Fossestua sa...

Ser kjempekoselig ut! Blir artig å se hvordan det blir til slutt:) Kan jeg forresten få spørre deg om hvordan du gjorde det når du ordnet bakgrunn fra Fairys? Har vært på siden der, men jeg får det ikke til. Jeg merket koden, men får ikke til å klippe den ut.
Klem fra Lise

Anitas hus sa...

Nei, nei,nei!!! Jeg blir ikke lei!!!^^,) Dette blir jo knallbra og det er spennende å se fremgangen. Jeg har jo så lyst til å bygge nytt inngangsparti hos oss. Jeg er tegner så tegningene ligger klare, mangler bare en entusiastisk mann full av energi som bobler over av arbeidslyst... Med andre ord, jeg må bytte ut mannen, haha... Nei da, med tid og stunder skal det nok bli som på tegningen, men enn så lenge får jeg nyte ditt:)

Herlige bilder av lillegullet ditt også, barn bare elsker vann. Vi har en liten hagedam og der var det stadig nakenbading av minsten og nabogutten når de var mindre^^,) Nå blir de rimelig flaue når jeg nevner det;)

Jeg skal få tatt noen hagebilder, det hjelper seg skjønner du:)

God natt!
Klem, Anita:O)

Solveig sa...

Så flott en gutt som går i mammas fotspor i hageglede:o)
Synes det er spennende å se byggeprosjektet deres, jeg:o) Alltid kjekt å se ting skride frem og bli et hjem:o)
Ønsker deg en flott dag.
Klem fra Solveig

IngunnBW sa...

SÅÅÅ flott Lene! Og vi blir ikke lei altså, bare legg ut bilder i hytt og pine :) Å se haven i fugleperspektiv gjør den helt ny, du ser formene mye tydeligere da. Skjønner veldig godt at du gleder deg til å sitte på balkongen, ja! Det har gått fort med byggingen nå synes jeg, siden forrige innlegg.

Gullet ditt blir bare godere og godere, har du sett så søt :)

Simones Country Home sa...

Oyy ja dette ser ut til å bli riktig så flott. ;o) Moro med noe nytt da.

Ha en super dag.

Klem Simone ;o)

Mariann S sa...

Det blir nok kjempeflott når det blir ferdig :) .... sitte på balkongen og berre nyyte og nyyte hagen.... drømme... herrlig :)
Martinus har vorte so stor :), kjekt at han hjelper mamma :)

Solveig sa...

Takk for koselig hilsen, Lene:o) Tar gjerne imot avleggere jeg:o) Fikk en hel liten bundt fra deg i fjor, men det ser ut som om de har takker for seg i løpet av vinteren. Tror grunnen er at de regelrett råtnet som følge av 3 mnd. med regn etterfulgt av den kaldeste og lengste vinteren på år og dag....Kanskje ikke så rart at en liten stakkar ikke vil vokse da!

Hvis du vil ta deg bryet, kan vi snakkes om det etterhvert:o)
Klem fra Solveig

Laila sa...

Herlig den gutten, og nei blir ikke lei, spennende å følge med på byggingen. Dette blir nok kjempefint.
Her har det regnet fra i går kveld, og det spirer og gror så man kan se det. Alt er sent ute, men frøene fra deg ser ut til å komme seg, skal vise når det er noe å vise.
Ha en fin dag, klem Laila

Fossestua sa...

Yes, nå fikk jeg til å lage bakgrunn :)))Takk for tipset. Jeg hadde det for meg at mann skulle "klippe ut" koden, og det gikk jo ikke. Viste ikke at man kan kopiere og lime inn,som du sa. Hi hi, jeg blir bare flinkere og flinkere (med litt hjelp så) :)))
Klem fra Lise

lavendel mio sa...

Blir aldri lei av slike innlegg:)
Forstår godt at du gleder deg til å sitte der å nyte hagen:) Så søt han er lillegutt der han leker seg i vannet:)
Ha en fin kveld, klem Hanne