søndag 16. mai 2010

Roselista 2010

Nedenfor er roser jeg har tenkt å kjøpe i år:
Constance Spry - har kjøpt 3 stk. på Ringstad
Home & Garden - det er den jeg har bilde av nedenfor. Dette bildet tok jeg vel for et par år siden men plutselig ville den ikke mer. Men jeg synes den er så søt så jeg vil prøve en gang til jeg. Ikke er det helt umulig at denne kommer opp igjen selv om jeg klippet den godt ned.

Jeg kunne også tenkt meg en type i fargen ferskengul. Tips?

5 kommentarer:

IngunnBW sa...

Enda mer gult?!!? Det er vel et par renessanseroser som er ferskenfarget samt enkelte Austinroser. Charles Austin bl.a, nyyydelig rose som blir ganske høy. Du kunne hatt 3 i et stort plantehull for å matche større roser?

Tove sa...

Hei hei.
Så koselig det var her da. Legger meg til som følger jeg.
Ønsker deg og dine en flott nasjonal dag i morgen

Klem Tove

Laila sa...

Det er jo så mange vakre roser, og jammen er det ikke mange med høy herdighet også. En nydelig ferskenfarget "Grace" finner du på denne siden. http://www.roseexpert.no/

Ha en fin 17. mai
Klem Laila

Anitas hus sa...

For en nydelig hage du har. Har sittet å drømt meg bort her:)
Jeg er ikke særlig flink med blomster, men drømmer om en fin hage likevel og da er det kjekt å kunne få litt inspirasjon:) Har en liten hage som stort sett er ett villniss, men i år har jeg tenkt å prøve å få gjort det litt fint, så nå værker jeg etter å sette igang. Må bare vente på litt bedre vær, for nå er det vått og grått.

Du har en nydelig blogg og huset og hagen din var også helt nydelig. Likte veldig godt det du hadde gjort med spisestuen din også, den var lekker!

Ha en fin 17.mai feiring i morgen!

Klem, Anita:O)

Ps. Jeg la deg inn på bloggrollen min, for hit må jeg jo tilbake igjen:)

Solveig sa...

Takk for hyggelig hilsen - alltid kjekt å høre fra deg:o)))
Jeg har også skaffet meg noen nye roser:o) English garden, Winchester Cathedral, Buff Beauty, og selvfølgelig Constanse Spry:o) Er spendt på hvordan de vil te seg. Det har ikke akkurat vært noe varme å nevne - de trenger nok litt mer sommertemperaturer før de setter fart:o)
Kikker jevnli etter geraniumene, men er usikker på om de har klart seg. Det regnet så inderlig i fjor høst - kanskje de regelrett har råttnet? Skal følge med nå når varmen er komt - kanskje nor skyter fart nedi der:o)))
Øanker deg en flott morgendag, Lene.
Klem fra Solveig