lørdag 22. mai 2010

En skritt videre

Vindfanget er omsider blitt revet så nå drøyer det vel ikke lenge før de begynner selve byggingen. De måtte støype ny grunnmur under der hvor det gamle vindfanget stod da det var helt elendig. Godt de gjør en skikkelig jobb disse gutta. Disse bildene ble forøvrig tatt midt i uka og alt materialet som ligger her er nå stort sett fjernet. Morten og en kompis reiste flere turen opp til søppeltomta med det i går, så nå ser det tross alt mye bedre ut.

Ellers har jeg drevet i hagen helt til mørket har inntatt meg stort sett hver kveld denne uka, det har jo vært et helt utrolig deilig vær, noe vi definitivt fortjener nå. Jeg har luket, revet opp, plantet, flyttet og kastet. Jeg har bestemt meg for at nå skal alt jeg ikke liker endres og jeg er på vei. Noen roser har gått dukken i løpet av vinteren men i dag kommer svigers ned med 8 nye roser fra Bjørke Gartneri (dersom de har alle jeg har bestilt da). Gleder meg! Jeg fikk også kjøpt Constance Spry og Clematis 'Etoile Violette' på Ringstad her om dagen. Clematisen har jeg plassert i den hvite rosebua. Så da gjenstår det å se om den vil trives der da. Jeg aner ikke hvor mye jeg har forsøkt å plante der jeg uten noe særlig vellykket resultat, men nå får vi se hvordan det blir.

I dag skinner sola fra skyfri himmel og det er knakende deilig temperatur ute. Vi kommer nok til å drive ute i hele dag tenker jeg. Grilling er vel også et must på en slik dag som denne. Ja, i dag skal vi bare KOSE oss skikkelig og jeg skal pusle i hagen.

Ønsker alle som stikker innom en herlig dag, kos dere skikkelig!


Dette bildet tok jeg grytidlig i går før jeg dro på jobb. Mosse kommer frem etter å ha kost seg ute hele natta!

7 kommentarer:

Elsa sa...

Skikkelig grunnarbeid er viktig ja. Det er spennende å følge med på både bygge og hageprosjekter hos deg.

Her hos meg har også endel roser strøket med i vinter, faktisk flere enn jeg trodde. Så det blir nok plantet noen nye sorter i år.

Ha en riktig koselig pinsehelg sammen med guttene dine:)

Vivishagerom sa...

Slik som dere holder på der i gutua, men det kommer helt sikkert til å bli super fint når det blir ferdig.
Tenkte på deg her om dagen, om du helt sikkert holdt på ute nå. Jeg har skrevet ut roseliste fra gartner'n på Kvam. Skal på hagetur til Ringstad 5.juni med hagelaget så da blir det vel kjøpt noe der tenker jeg.
Kos deg i varmen, Lene.

Linda sa...

Så moro da:) Alltid artig når det er litt fremgang:)

Ønsker deg en god pinsehelg, og kos deg i hagen:)

Tove sa...

Så spennende at dere er i gang :-) Lykke til med byggingen. Det blir spennende å se det ferdig. Ha en koselig pinse :-)

Huset på landet sa...

Så spennende! Her går det fremover ser jeg. Det blir nok fint!
Gleder meg til å se hvordan det blir!
Håper du koser deg i pinsen!
Klem fra Line

IngunnBW sa...

Oj oj...dette ser ikke særlig trivelig ut, nei. Godt det verste er over og all plank er fjernet. Da er det bare moroa som gjenstår :) Spennende for både liten og stor hos dere dette.

Håper du har rukket over det du øsnket i haven hittil i pinsen, det har jo vært såååå nydelig hagevær. I dag er det kjøligere og overskyet her, men solen titter da frem innimellom.

Kos deg masse sammen med familien resten av pinsen Lene!

Tonerose sa...

Deilig å være ferdig med grunnarbeidet, nå blir det jo MORSOMT fremover!! spennende å se hvordan dere får det!

Så gøy med rosebestilling, og jammen må jeg si du står på i hagen!! Flinke deg!

Hagen din er jo allerede NYDELIG, spennende å følge med på hva du gjør i hagen.

Håper du har en HERLIG pinsehelg!