torsdag 13. mai 2010

Da er utbyggingen begynt


Sånn så det ut på mandag da jeg kom hjem fra jobb. Skal si gutta er effektive, all skryt til de. Hele 13 timer drev de på på mandag og sannelig kom de halv åtte i dag også. Pr. i dag har de fått gravd ut, lagd forskaling og støpt. Nå har de fått av forkalingsramma og skal fortsette med støpingen i dag. Gutta, som jeg kaller de, er en fra Litauen og en fra Polen. Sjefen dems heter David og er opprinnelig engelsk. Morten kjenner David veldig godt fra før så her blitt det gjort skikkelig jobb altså. Jeg er bare så kjempeinpomnert over de. I dag da de kom hadde jammen David med seg gave til gutten vår som fylte 2 år på mandag også, han er så snill altså. Han kan vel ikke fåt skryt nok. Før vi i det hele tatt hadde bestemt oss for å bruke de hadde David lagd en ordentlig tegning av huset med tilbygg på tegneprogram på pc, uten å i det hele tatt kreve penger for det. Han fikk levert alle tegninger og utfylte papirer i kommunen, dessuten ordnet han med søknadspapirer for byggekonto på Maxbo. Herregud, vi har nesten ikke behøvd å gjøre annet enn å signere på diverse papirer, hihi, her har vi hatt det enkelt altså. Så dette byggefirmaet anbefales på det sterkeste, de står på selv om de har masse andre prosjekter på gang.

Det har blitt lite haging på meg i det siste, det er rett og slett altfor kaldt men i går fikk jeg så vidt begynt med et nytt, lite prosjekt. Denne gangen har jeg begynt å ta for meg nedsiden av annekset. Her har jeg liksom ikke vært helt fornøyd så nå skal jeg få lagd bedet som er nord for sittegruppa (gammelt bilde her altså, ser litt annerledes pr dags dato) utvides og bli større. Jeg fikks å vidt begynt å grave bort torv i går så her blir det ikke mye grønt med unntak av stien som skal gå der. Gresset som er fremfor sittegruppa skal få bli liggende, litt grønt må man jo ha. Dere får se resultatet når jeg blir ferdig. Men jeg tror det blir bedre, også i forhold til gressklippinga, som er litt pesete å få til her.


Det var alt for denne gang, Martinus synes det er litt kjedelig når jeg sitter foran pc og vil ha litt oppmerksomhet. Men jeg må også fortelle at jeg har funnet feilen til feilmeldingene jeg har hatt problemer med hele, det at sertifikat har utløpt, etc. Trodde jeg måtte levere pc til reperasjon, men sta som jeg er måtte jeg prøve å finne ut av feilen selv. Gjett a, problemet skyldtes rett og slett av datoinnstillingen på pc var var høl i hue feil. Den stod på februar 2008 eller noe. Men når jeg fikk rettet det ordnet alt seg. Men resultatet av dette har bl.a. ført til at jeg har hatt problemer med å legge igjen kommentarer hos alle dere trivelige folk, men dette skal bli bedre nå.

Ønsker alle en flott dag!

7 kommentarer:

Furulunden sa...

Liker godt å se resultater fra start til slutt (i den grad noe har slutttid i hagen. Artig å se hele miljøer.

Red Hobbitt sa...

Det blir spennende å se hvordan det blir hos dere etterhvert. Hageprosjektet høres flott ut. Det er viktig at det er praktisk også. Hos oss er det mannen som klipper gresset, og han "mostrer" til tider over hvor vanskelig jeg har gjort jobben for han.
Ha en fin fridag=)

Helen sa...

Hei Lene og tusen takk for all skryt i det forrige innlegget ditt! Er nok ikke helt sikker på om jeg fortjener det. Man tar jo bilder av bare det man liker:-).Skal innrømme at jeg har lest mange av innleggene dine med en snev av misunnelse over alt det du får til. Kan du ikke sende meg en mail angående rosene og klematisene?

IngunnBW sa...

Ååå, så spennende dette blir Lene! Håper byggeprosessen fortsetter like bra og raskt som den har startet. Den ser skummel ut den utgangen deres nå...

Og der er du i gang med mer graving for egen maskin :) Vi muldvarper må liksom lage litt nytt hver sesong selv om det egentlig er greit som det er. Jeg holder også på å grave bort litt torv, men det er bare til to områder jeg håper å få ferdige i år. Ingen bed, det blir svillekanter, grus og stein der til slutt.

Ønsker deg en nydelig Kr. Himmelfartshelg

Elsa sa...

Dette blir spennende å følge med på.
Både husbygging og hageprosjekt.

Ha en fin helg:)

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Blir moro å se hvordan det blir til slutt da. ;o)

Jeg også driver for fullt her, skal drenere å lage 2 nye verandaer, male huset osv osv osv. hehe

Men det blir nok bra tilslutt.

Ha en fin søndag.

Klem Simone ;o)

Huset på landet sa...

Hei Lene!
Dere er jammen flinke tilå stå på!
Det blir spennende å se resultatet. Synes du er imponerende med alt du sår.
Lykke til!
Klem fra Line :-)