mandag 24. mai 2010

Bedet på den ene siden av lyshuset er klart

Jeg og Martinus har vært alene i dag, sambo jobber døgn, så da fikk Martinus gleden av å være med mammaen sin ut i hagen hvor han hjalp til så godt han kunne. Vi har faktisk vært ute i hele dag (med untak av en par times soveøkt på Martinus da). Skal si han koste seg; var med å gravde, vannet og luket. Tror nok han har arvet noe av mamma's hagegalskap.
I dag gikk vi til pers i bedet på den ene siden av lysthuset. Har bl.a. fått plantet et par roser der, langsmed veggen på lysthuset; en Martins Frobisher med Belle de Crécy foran som er engangsblomstrende. Men etter som M.F. er remonterende går det helt greit.
Jeg har også fått plantet pellisene jeg har hatt stående inne. De står i sinkbøtta som vi om vinteren bruker til vedkurv. Pellisen har jeg hatt i mange år og de klarer seg vinter etter vinter, stående i kjelleren. Er ikke sikker på navnet men flotte er de da.
Inntil lysthusveggen var det ikke så flott så der la jeg på duk og fylte på med masse stein. Likte løsningen der gitt og kan ikke skjønne hvordan jeg kan være så
smart.....hihi!!!!
Rundt neste 2 hjørner har jeg plantet to duftskjærsmin. Men ettersom de kan bli forholdsvis store og brede måtte jeg gjøre bedet på den andre siden (akkurat utenfor kameravinkel) litt smalere noen steder, så der skjøtte jeg på med gresstorv.
Nå har jeg og Martinus spist middag og ryggen min er helt AV, men det mjuknes vel til utover hagesesongen tenker jeg.
I dag var det riktig så kaldt fra børjan, så kaldt at vi tom måtte fyre, men utepå ble det faktisk mye bedre og solen har titt og ofte tittet frem.
Nå skal jeg slappe av og kose meg med Martinus en stund og deretter bærer det ut etter at Martinus har lagt seg.
TUDDELIDU!

7 kommentarer:

Lene sa...

For et flott lysthus. Et slik har jeg også veldig lyst på, men det er nok noen andre prioriteringer her i heimen først.

Vivishagerom sa...

Nå kommer jeg snart en tur, for nå begynner det virkelig å bli supert hos deg. Den steinløsningen ved lysthuset var jo kjempe lekkert. Du er en liten luring du, Lene.
Jeg har vært og kjøpt meg en ny Astrid Lindgren rose i dag, for den ene har takket for seg i vinter. Har fått plantet tomtat og agurk i drivhuset i dag. Kjempe flott hagedag har det vært og jeg skulle ønske at det var fri i morgen også.

Ønsker deg en ny flott uke.

IngunnBW sa...

Nyyydelig bed! Jommen var du smart med de steinene, ja :) Stadig nye lekkerbiskner som finner vei til haven din ser jeg. I går kveld kom uden og regnet for fullt her og i dag er det helt slutt på sommerværet vi har hatt i pinsen. Bra timet!
Ha en fin uke da, Lenemor :)

Simones Country Home sa...

Heia.

Så utrolig koselig lysthus dere har da. ;o)

Ha en fin dag.

Klem Simone .o)

Fru Rosas Hjem sa...

Kjempefint lysthus. Et slikt et drømmer jeg om å ha også, men det vil ikke passe så godt inn hos oss som bor i et funkishus;)


Hilsen AnnElin

Henriette's innfall og påfunn sa...

Hei! Så fint bedet ble!
Vil bare melde om at stokkrosene som duy sendte meg er på god vei opp. Blir veldig spennede om de klarer seg så jeg får se de store og fine i sommer :-)

Ingun sa...

Innom igjen for en titt. Ser på lysthuset ditt. Ønsker meg. Kan jeg spørre hvordan vinduer dere har satt inn?? Glass/plast/enkle/doble??
;-))