tirsdag 13. oktober 2009

Se så flott vindu jeg har fått!


Dette flotte vinduet hadde svigers tatt med seg til meg i dag. Et slikt vindu har jeg ønsket meg aldri så lenge og vinduet fant de hos skrothandler Alfred Letrud på Sjoa, en skrothandler som forøvrig ble kjent gjennom programmet "Norges Herligste" som gikk på TVNorge for en tid tilbake. Ja, hva er det ikke Alfred har spør du meg, ihvertfall hadde han nettopp det jeg ønsket meg. Vinduet er styggammelt og er festet fast med treplugger, et funn i mine øyne ihvertfall.........og prisen, jo den den var på bare 100 kroner.

Nå lurer dere sikkert på hva jeg skal bruke vinduet til, nei spør ikke meg, men jeg finner sikkert på noe etterhvert. Hadde jeg hatt to stykker skulle jeg ha lagd meg et flott skap, men istedet får jeg heller bruke vinduet til pynt på veggen oppe på annekset. Kanskje jeg fester fast noen søte og nostalgiske bilder inni det, ja bruker det rett og slett som en bilderamme, men vi får sjå. Jeg skal ihvertfall stæsje det med et eller annet.

Jeg måtte forresten ta et bilde av en av pellisene som står i kjøkkenvinduet, jeg synes den var så søt så jeg tenkte at jeg måtte dele den med dere.

Den heter Emma från Bengtsbo og er riktig så staselig tulipanblomstrende pellis.

Til slutt må jeg få takke snille Solveig for den flotte awarden jeg har fått av henne.

Solveig er så god og snill og hun lager de mest flotteste ting. Selv er jeg jo også så heldig å ha en av hennes flotte produkter her i stua, en flott og dekorativ boks jeg satte så utrolig stor pris på. Jeg tenker på deg hver gang jeg ser på den Solveig og jeg er så glad at jeg har fått blitt kjent med deg. Jeg må også få takke deg for all hjelp (ref. mail).
Det er flere jeg kunne tenkt å sende denne videre til men i denne omgang vil jeg sende det til en spesiell person som jeg bryr meg om og som jeg vet har vært gjennom en tøff tid. Den personen er Vivi som jeg ble kjent med gjennom gal, men som jeg også fant ut etterhvert at var nesten var nabo til meg. Vivi er ei kjempehyggelig jente som er lett å snakke med. Jeg er så glad at du er "tilbake" igjen og jeg håper vi treffes snart igjen.

6 kommentarer:

josimo sa...

Så heldig du er da,ja nå err det bare å la den kreative delen jobbe ut en god ide.Jeg har fått litt dilla på kroker for tiden , så jeg henger opp alt mulig for tiden.
Kos deg i kvelden

Oddvar sa...

Gratulerer så mye med nytt vindu. De kunne lage vindu før i tiden. Ser ut fra bilde at det er et vindu med mange små ruter. Skjønner godt at huseiere med moderne vindu setter på vindussprosser for å få vinduene sine til å se ut som ditt orginale.

Mariann S sa...

Å, for ett flott vindu Lene, no vart eg litt misunnelig gitt ;)
Du finn heilt sikkert på noke flott å bruke det til :). Gleder meg til å sjå annekset ditt også etter oppussinga der :)
Grattis med award :)

My home is my Castle sa...

Flott vindu :)
jeg hat ett par stående i garasjen og vurderer nettopp ett skap av dem. Får se ;)
Klem,Kari

Vivishagerom sa...

Du er så flink til å få det fint rundt deg. Håper jeg kan komme en dag å se. Tusen takk for awarden. Det var kjempe koselig.
Ha en flott høstdag og i dag skinner jo sola fra en fantastisk himmel. Vi snakkes, Lene. Klem

Elisabeth sa...

Nydelig Emma du har der, det er jo kjempeskoselig å ha slike skatter i vinduet sitt nå som vinteren nærmer seg.