fredag 16. oktober 2009

Da er skatollet ferdig

Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å vente til i dag med å male ferdig tekstene, så jeg satt på gulvet i går kveld og malte ferdig de resterende. Min konklusjon er at jeg ikke er like ung og sprek som jeg var tidligere for jammen var jeg støl i alle muskler og ledd etter å ha sittet i en ganske så ubekvem stilling. Men shit au, det får gå. Nedenfor er resultatet men jeg må inrømme at jeg er bittelitt usikker på om jeg har brukt litt for mørk maling (har blandet hvitt med sort, så den er mørk-mørkkgrå). Vil gjerne ha tilbakemeldinger dersom noen har noen synspunkter på det.


Og så har jeg forresten begynt å hekle igjen og igjen har jeg startet på et nytt oldemorteppe......eller heter det bestemorteppe? Mitt googlesøk tilsier at det kan hete begge deler. Hvis jeg noen gang blir ferdig har jeg tenkt å ha det på annekset.
Jeg regner vel med at det blir Mosse som kommer til å kose seg på dette, men Mosse fortjener bare det beste så det skal han så gjerne få lov til.
I helgen tror jeg det er loppemarked her på Lillehammer, har googlet litt og det ser da jammen sånn ut selv om jeg ikke har funnet det noen steder i avisa, vel tiden vil vise og jeg får bare gå å håpe. Digger loppemarked for jammen kan man gjøre litt av noen funn der. Har bl.a. en tallerkenhylle som jeg (også) skal ha på annekset og det hadde blitt så trivelig med noen gamle tallerkner i hylla.
Okidok folkens, ønsker dere en flott fredag, her på Lillehammer skinner solen og det er varmegrader ute, ikke noe som er bedre enn det!

7 kommentarer:

Merethe sa...

Hei :) Skatollet ble kjempefint. Teksten ser da helt proff ut i mine øyne. Skikkelig stilig ble det. Dette kan du :)

lavendel mio sa...

Hei!!
Kor vakkert skatollet ble:)
Syns slike tekster er så fine.
Og så nydelig det er dette teppet, likte fargene veldig godt:)
Loppis i Lillehammer må vere helt topp:)
Ønsker deg en nydelig helg,klem:)

Solveig sa...

Du er bare så flink, Lene! Kjempeflott skatoll og teksten er perfekt som bare det!
Så flotte farger du har plukket ut til teppet ditt. Du er bare dyktig å se hva som passer sammen.
Den gamle avisteksten har jeg funnet i gamle aviser på biblioteket:o) Elles finner du mange fine nostalgiske bilder i interiørblad:o))))
Ønsker deg en herlig helg.
Klem fra Solveig

Mariann S sa...

Skatollet vart flott og det blir nok ett flott teppe også Lene, fargane var kjemefine ilag :) God helg.

josimo sa...

Skatollet ble knall lekkert, flink du !
Kan jeg be deg om en tjeneste?skulle så gjerne hatt oppslriften på lappene til oldemorteppet. Når hagen ligger brakk så må jeg ha noe å gjøre inne

God helg til deg og dine

josimo sa...

Tusen takk for hjelpen!

Hulda sa...

Virkelig et praktfull saktoll! Det gjorde seg med tekstene, og blir du lei de, er det jo bare å male over. Sånn tenker jeg når jeg maler tekster.

Du er nok inne på noen når det gjelder det du skrev om trappa, hehe.. men, det er jo en trappegang også, og der skal det bli litt forskjellig. :)