torsdag 15. oktober 2009

Joie - Bonheur

Glede og lykke har det blitt i stua som jeg har malt på døra på skatollet. Fremdeles mangler den andre døra men den tar jeg i morgen og slitasjen har jeg heller ikke fått lagd på teksten. Idèen har jeg stjålet fra Himlarum hvor de selger de mest flotteste ting. Nå skal ikke jeg påstå at jeg er like flink som henne og ikke har jeg tenkt å prøve å bli så flink engang, så jeg får trøste meg med at det ble helt ok i mine øyne. Fonten jeg har brukt her er av typen Chopin, en font man virkelig må være stø på hånda for å klare å få til. Joda, jeg ser jeg har fått den store skjelven både her og der, men det får stå til. Når jeg får lagd litt slitasje tror jeg at skjelve-strekene blir litt mindre tydelige.

En ting som er sikkert er at dette var sabla gøy så jeg frykter det kan dukke opp tekster både her og der nå. Eller jeg frykter det vel ikke, synes det er fint jeg da.

Ellers har jeg fått malt litt mer på annekset i dag, et nytt strøk på veggene har det blitt, samt et framskap har også blitt hvitmalt. Så det går da fremover selv om jeg ser det kommer til å ta tid. Men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves heter det jo.
Ønsker alle som titter innom en strålende kveld!

5 kommentarer:

My home is my Castle sa...

helt nyydelig :)
Så flink du er !!!

Klem,Kari

Elisabeth sa...

Bare lekkert!!! Mer er det ikke å si om den saken :=)

lillelise sa...

Hei!
Det ble kjempefint. Så flink du er! Har blitt bitt av "tekstbasillen" selv, så det dukker stadig opp skriblerier hist og her hos meg og.
Ha en fin kveld

Mariann S sa...

Nyydelig :)
Eg har sendt deg ein pm på hagegal :)

IngunnBW sa...

Guri malla så nydelig Lene! Det blir virkelig flott og dekorativt med disse tekstene. Den store skjelven du liksom, det ser jo helt perfekt ut, nesten som om du skulle brukt sjablong :)

Her øsregner det, håper det ikke kommer som sne hos dere? Det kan godt vente til nærmere jul synes jeg...

God helg til deg og dine!