søndag 4. oktober 2009

Mer sink og hvitt på kjøkkenet

En rask tur innom for å skrive et lite blogginnlegg. Sambo holder på å følge med på direktesending av NM i bodybuiliding på pc så pc'n har vært rimelig kapret de siste timene. Men jeg tenkte bare å legge inn noen ord om hva jeg har gjort i dag. For i dag har jeg malt enda mer på annekset og jeg gleder meg så enormt til det blir ferdig, jeg tror det kommer til å bli utrolig koselig der. Det skal bli morsomt å legge inn før- og etterbilder slik at jeg kanskje får høre hva dere synes. Ellers har jeg fått lagd meg hylle i dag som skal festes over vedkomfyren på kjøkkenet. Her ligger den og har fått to strøk med maling:
Så får vi se om jeg får tak i noen små kroker jeg kan feste på bordet som går tvers over. Har lyst til å henge emaljeredskap eller noen i den duren bortover.
Jeg avslutter dagens innlegg et lite detaljbilde fra kjøkkenet, kjøkkenet som ENDA ikke er ferdig desverre. Og jeg må også få takke for utrolig mange og koselige hilsninger, jeg setter så utrolig stor pris på det. Og dere skal vite at jeg titt og ofte er innom dere også, men jeg er kanskje ikke like flink til å legge igjen spor..........men jeg skal skjerpe meg folkens.
Ha en flott søndagskveld, kos dere!

9 kommentarer:

mistin sa...

Flott bildet. Ser ut som hyllen blir fin. Gleder meg til det ferdige resultatet.

mistin

Margrethes hus og hage sa...

Så koselige bilder! Zink er kjempefint, og jeg faller mer og mer for det! Gleder meg til å se hyllen på plass med fine ting som henger til pynt :)

Ønsker deg en fin start på uken! Hilsen Margrethe

Shabbycharm sa...

Så koselig hylle du har laget. den blir sikker lekker på kjökkenet, jeg malar og maler vär dag, både för meg selv eller bestilling fra andre. så hvis noen ser meg uten malingsflekker... ja da er det noe galt...he he.
kramz bella

Evelyn sa...

Hei :) oii så fint de var med de Zink tingene du he fått satt deg opp da.. de var kjempe stilig.

Ha en flott mandag og ei flott uke:)

Syns de e trivelig å få ta en titt inni huset ditt på den måten vi får, du har de veldig fint og koselig.

Solveig sa...

Tusen takk for koselige ord, Lene! Den hyllen såg bare kjempefin ut! Har hatt planer om noe lignende til stua, men det tar sin tid ennå. Blir kjekt å se den opphengt med alle dine flotte ting på plass:o)
Så koselig bilde fra ditt kjøkken. Dette er gjennomført og kjempekos, Lene! Hos meg blir det fort litt "rot-i-hop" men det går seg vel til:o)
Ønsker deg en herlig ettermiddag, min venn:o)
Klem fra Solveig

Vivishagerom sa...

Det er så spennende å følge med på alt du holder på med, Lene. Det blir så utrolig fint hos deg. Kjempe flott stil du har i det koselige huset deres.
Jeg har også tenkt å begynne å male, og har tenkt å male hvit. Første prosjekt blir den lille gangen, så får vi se hvordan det blir til slutt. Er ikke så flink som deg til å pynte med slike små deltaljer. Det siste bilde var jo bare supert.

Merethe sa...

Fin hylle :) og flott pynt med zink. Følger med deg og dine sysler. :) Ha en flott uke. pst...det har kommet en ny butikk i gågata på Hamar som du muligens hadde likt. Chabby Chic stilen...har ikke vært der selv enda, men skal dit snart. :)

Mariann S sa...

Gleder meg til å sjå annekset :)
Du e so flinke :)
Eg har gått over i strikke/hekle modus no.
Du må helse til bodybuilding-samboen di ;)

Anonym sa...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]