tirsdag 23. juni 2009

Bilder av blomster og annet grønt her hos oss

Jeg måtte ta en runde i hagen i går kveld og ta noen bilder av bedene mine. Jeg synes det begynner å blir riktig så flott nå. Noen holder på å avslutte årets blomstring, noen er på vei og noen har allerede kommet frem for fullt. Så nedenfor er noen bilder jeg ble godt fornøyd med fra dagens fotorunde (akk, hadde jeg bare hatt en bedre kamera).
6 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Så utrolig mye flott du har i hagen! Særlig den blå akeleia var lekker.. Si ifra om du har overskudd av den. Kankje vi kan bytte?

Lene fra Lillehammer sa...

Ja det er ikke umulig at du kan få en av den vet du. Jeg ser den dukker opp noen steder i hagen. Men jeg vet ikke om det går an å sende en som ikke har blitt så stor enda jeg, men som har begynt å blomstre???? Dette er noe jeg sådde for et par år siden og jeg har en drøss med akeleier. Mange har ikke begynt å blomstre enda, men jeg vil vel tro at det er noen lysblå der, men det tar vi vel kanskje ikke sjans på. Men så fort jeg ser antydning til at den blir lik den du ønsker deg så skal du få den av meg vet du.

Vivishagerom sa...

Blomstringa hos deg er kommet lenger enn hos meg. Slik er det å bo på solsiden....

Nina i Paradiset sa...

Stiller meg i kø for lye blå akeleie! ;)
Om plantene er store, er det sikkert ikke vanskelig å ta stiklinger av til våren, ellers får du samle litt frø!! ;)
Svigermor har en rosa sak som du garantert ville ha likt. Den skal jeg få frø av!! (men klart avkommet trenger jo ikke å bli lik sin mor....!)

Mange flotte blomster ellers også! Må ta meg en runde i hagen i dag jeg også, for her har rosene sprunget ut nå! :)

Solveig sa...

Du har bare så utrolig flott hus og hage! Det må jo være en drøm og bo der! Vakre bilder du viser. Her er det masse inspirasjon :-)
Med ønske om fine sommerdager til deg! Hilsen Solveig

Margrethes hus og hage sa...

Du verden for en blomsterprakt :)
Det er litt dumt med roser som ikke remonterer, men de tar det igjen på sjarm all den tid de blomstrer :)

Ha en fin kveld :) Hilsen Margrethe