lørdag 27. juni 2009

Hurdalsrosedrøm og en drøm går i oppfyllelse!

For nå er hurdalsrosa på sitt vakreste, ingen tvil om det. Så i kveld fikk jeg derfor knipset noen bilder før den avblomstrer..........synd den ikke er remonterende.
Jeg har også tatt litt flere bilder av blomster fra hagen, men jeg ser er fremdeles at det er mye som ikke har kommet frem enda. Men her er ihvertfall noe, både stauder og roser (å joda, jeg har da noen gule blomster jeg også til tross for at jeg ikke er så veldig glad i gult, men sart gult går veldig fint):


Og så til en drøm som endelig blir realisert:
VI HAR BESTILT OSS LYSTHUS!!!!!!! Så om noen uker kommer Lisa hit, noe vi har ventet på så altfor lenge. Lysthuset skal etter planen komme til Oslo i uke 29 så da satser vi på det og at det ikke blir forsinket. Men skulle det alikevel bli det så er det ikke noe krise. Så nå går vi å gleder oss noe helt vanvittig!

Ellers har vi kost oss i hele dag og været kunne vel ikke ha vært bedre, masse sol på kroppen, iskald øl, daffing og grilling er vel noe av stikkordene fra dagen. Det ser ut til at det ikke skal bli noe kjøligere i morgen heller akkurat.

6 kommentarer:

Laila sa...

Her var det mye flott hage, og hurdalsrosen er bare vakker.
Jeg har min andre sommer med hage og hus, så her er mye på forsøksstadiet.
Håper det er greit at jeg lenker til deg, for dette er en blogg jeg vil se mere til.
Klem Laila

Solveig sa...

Ååååå, du har bare så mange flotte bilder her! Blir helt betatt :-) Nydelig Hurdalsrose. Så stor og flott! Er veldig glad i den jeg har også, bare synd den blomstrer så fort av. Så heldig du er som får lysthus. Skal følge spent med her og se når bildene kommer:-)
PS! Det ligger en Award og venter på deg i bloggen min :-)
Sommerklem fra Solveig

Vivishagerom sa...

Endelig blir det lysthus på deg, Lene. Gratulerer. Får håpe den kommer når den skal.
Hurdalsrosa de var super fin, som alt annet i hagen din.

Nina i Paradiset sa...

Lucky you!!
Flott rosebusk!
Klem fra en sombare nyter varmen for tiden!

IngunnBW sa...

Ååå, gratulerer Lene! Så herlig at dere fant et lysthus :)

Hurdalsrosen din er helt vidunderlig. Hvor gammel er den? Jeg ser den (ikke din da ;)) på vei til Asker og kjører saaakte forbi nå som den står på sitt aller vakreste.

Ja, nå blomstrer det om kapp i bedene, man må virkelig følge me dfor å ikke gå glipp av noe! Er det 'Butter&Sugar' (eller omvendt) du har bilde av? Den var usedvanlig kraftig og med et vell av knopper :) Jeg plantet en i fjor, men den ser ikke sånn ut. Mulig det er en annen sort du har. Og der var legestokkrosen din, prikleplantene jeg fikk av deg er blitt store og flotte og plassert i det største rosebedet sammen med Verbascum og Eupatorium også fra deg :) Tror jeg må kalle bedet Lene jeg! Venter spent på neste års blomstring der! Det står nok for tett, men da er bare å flytte.

Klem fra sommervarme Hurum

Merethe sa...

Ja her er det bare å nyte sommerdagene mens dem er. Helt herlig. Hurdalsrosa blomster så fint her også. :)