tirsdag 3. mars 2009

Visste du hva som kunne ha skjedd kl. 14.30 i dag?

Egentlig ganske skremmende men.....det gikk jo bra denne gangen også som Teodor bruker å si.

Husker dere det gamle kronespillet da maksgevinsten var på noen kroner.......hmm, var det så mye som 20 kroner mon tru dersom man var så heldig å råke den midterste raden? Dæven så gøy det var å høre kronene rulle ned i beholderen under og det hørtes jo alltid ut som om det kom flere kroner enn det egentlig gjorde. Da følte man seg "rik" en god stund helt til fristelsen for å spille enda mer og håpe man igjen skulle vinne enda flere kroner overtok. Og slik fortsatte man til man ikke hadde flere kroner igjen eller var "smart" nok til å ta turen inn i butikken å bruke resten av kronene på litt snop. Dersom du går inn her kan du faktisk spille kronespill, dog noe mer teknologisert enn i gamledager, men faktisk ganske gøy. Ikke taper du annet en tid som du sikkert kunne ha brukt til noe litt mer fornuftig. Men hvorfor være fornutig støtt? Det står at man skal trykke på den venstre piltasten for å få avgårde krona. Tips fra meg: hold den inne en stund så får du mer fart i den. Ja, det var ikke mye som skulle til for å glede en i "gamle dager" og å skryte av at man hadde vunnet maaaasse penger på kronespill. Stas!!!

Ellers så startet dagen i dag med elendig trist vær, tåke og bittelitt snø, kunne ikke blitt tristere. Men så utpå dagen tok været fullstendig helomvending og forvandlet seg til det mest fantastiske været; sol, blå himmel og varmegrader. Jeg må nå si jeg får litt vårstemning av å høre det drypper fra takrennene nå. Nå er vi snart klare folkens for å få på oss hageklær, klippe negler og finne igjen hageredskaper. Nå skal det farsken meg hages snart (håpe).

Kjøpt meg fuglehus i dag, fuglehus som brukes som en slags "blomsterpotte". Egentlig skulle jeg vel ha putta kråka inni der, men jeg vil ikke ødelegge det flotte fugleburet ved å sette inn en stusselig, svart kråke der. Dessuten er det jo altfor lite for han stakkar. Skal si han hadde blitt ugrei da gitt. Men istedet har jeg plassert en eføy inni der som skal få vokse opp langs gitteret på buret. Stilig syntes nå jeg da.

Nei, nå må jeg få stekt litt kyllingfilèt før gubben kjem heim (skal begynne å kalle han det for han kaller meg kjerring blant sine kompiser.......herregud da mann, jeg er nå bare 36). Men det er mulig vi har kommet på gubbe-/kjerring-stadiet nå når vi nå har vært sammen i over 5 år.

So long folkens!

5 kommentarer:

Brit Strikkenerd sa...

Morsomt:) Jeg tør ikke en gang ta turen innom så blir det enda en aktvitet som jeg bruker tiden min isteden for noe fornuftig:)
Yepp hærlig at det snart er tid for HAGE. Håper dagene fortsetter som de har gjort her hos oss i dag, for da kan jeg starte RYDDING ute:)

Tom-Oslo sa...

Det jeg lurer på, er om ikke de som er voksene nok til å lese i avisen, eler forstå det som blir sagt på radion, faktisk blir advart mot at vi kan bli truffet i løpet av en dag eller to.

NEIDA,,,

Her skal vi få beskjed så fort denne saken bommet på gjorda med noen kilometer, at dette kunne skjedd.

Syntes det er litt mindre spennende enn å vente på at det smeller.

IngunnBW sa...

De liker å skremme :)

Nydelig fuglebur til eføyen, lekkert!

Nå skal jeg ta inn pottene jeg satte ut til stratifisering tenkte jeg, de har såttt under sneen en måneds tid. Men hvor er de??? Borte vekk! Dumt jeg ikke markerte med en pinne eller noe der jeg gravde dem ned. Men hvem visste det ville falle SÅ mye sne?

Her har det regnet i dag - vårtegn! Er sjeleglad det ikke kom ned som sne :)

Vivishagerom sa...

Hei Lene.
Kan vi ikke heller møtes en onsdag for da har jeg fri. Ta deg en tur til Vingnes. Det er mye hyggeligere og prates over en kaffekopp eller i telefonen.
Hva med neste onsdag ? Eller neste ?

Lene fra Lillehammer sa...

Det kan jeg jo gjøre Vivi. Skal sjekke turnusen til Morten først jeg og gir deg beskjed.