fredag 20. mars 2009

Det er vår i lufta.....

.....og jammen er det skikkelig trivelig. Selv om det ikke er full sol i dag så er det ihvertfall varmegrader og man kan nesten se snøen smelter.
For et par dager siden var jeg og besøkte Vivi . Kjempkoselig og kjempegod kake hadde hun også lagd. Så tusen takk Vivi for et trivelig besøk hos deg, lover at jeg også skal komme til sommer'n for å beskue den vakre hagen din. Jeg fikk levert fra meg en del spirer til henne og jeg fikk også med meg noen fra henne som jeg ønsket meg. Fy søren som jeg gleder meg til å se plantene stå i full blomsterprakt altså, like spennende hvert år det da.

Akkurat nå gleder jeg meg enda mer til sommeren for nå går det Grønn Glede på nrk. Så fint at de ihvertfall sender litt hagerelatert på nrk da selv om vi hagegale tydeligvis blir fullstendig oversett av langt "viktigere" ting som fotball. Man får jo nesten lyst til å si opp hele lisensa for jeg liker abolsutt ikke å se på fotball.

I går var jeg, mamsen og Martinus på Strandtorget og drakk kaffe, deretter tok vi oss en gåtur. Etter gåturen måtte jeg jo innom Plantasjen en liten tur, måtte ha flere spirepotter og dessuten måtte jeg se om de fremdeles hadde igjen den "trappa" jeg ønsket meg så fælt. Sist gang jeg var der kostet den 399 kroner så jeg måtte bare sjekke litt. Og joda, der stod den fremdeles, men så så jeg til min store forskrekkelse at det bare var igjen en. Oppsidopps, hva gjør man da? 400 kroner er mye for ei som har dårlig råd og hvor det attpåtil er en mnd. med mye regninger. Men JIPPIIIIIIIIIIIIIII, de hadde satt ned prisen fra 399 til 198 kr. Ja, da MÅTTE jeg jo bare slå til åkkesom. Joda, jeg skulle betale trappa og 60 potter. Hmm, dette ble da merkelig billig syntes jeg for jeg visste at pottene kostet 60 kroner og jeg betalte jo bare 209 kroner. Næmæn, jammen hadde jeg ikke betalt mer enn 149 kroner for den gitt. Så dette ble et godt kjøp syntes jeg. Nedenfor er bilde av "trappa" mi som jeg har tenkt å plassere på den nye solplassen jeg har planer om å lage til i sommer. I den skal jeg ha pelliser og kanskje litt urter, vi får se.


Nei, nå skal lillegutt ha seg ei brødskive for nå har han sovet i nesten to timer og er sikkert sulten.

Ønsker alle en strålende dag!

3 kommentarer:

IngunnBW sa...

Ååå...den plantetrappen var fin! Så heldig du var som fikk den på tilbud - det fortjente du :) Den kommer til å bli et syn når den dekkes av flotte planter.

Ja, det har vært en nydelig uke her også, jeg har sittet på verandaen et par ganger med ansiktet mot solen. Den varmer virkelig godt nå. Hvis vi lukker øynene for all sneen, kan vi kjenne at det er vår :)

Vivishagerom sa...

Så fint at du fikk tak i den hylla. Takk for sist foresten. Kjempe koselig med besøk og jeg håper du tar opp igjen turen.
Du sa jeg ikke skulle takke, men TUSEN TUSEN takk for kjempe mange fine planter. Jeg har nettopp vært ute i lysthuset for å se til dem og dem har det bra.
Ha en fin fredagskveld.

Elisabeth sa...

Åee..såker trapp!! Grattis med et kjempekupp ;)