tirsdag 24. mars 2009

Tv-fri kveld og lus i store horder!

Vi har nemlig skiftet ny mottaker til parabolen og det har blitt mange telefoner til Viasat for å løse mysteriet da vi skifet ut hodet på parabolen ute. Vi drev på i hele går men tv fungerer ikke å står nå bare å søker kanaler uten at noe dukker opp. Så i går ble det ingen tv på oss, egentlig føltes det ikke så gæærnt, men jeg må vel inrømme at den er kjekk å ha. Men uansett ble det en tidlig kveld på oss i går og jøsses som det var godt og vi stod ikke opp før 06.30 i dag og vi la oss kl 21. Men i dag kommer det en montør som forhåpentligvis skal kunne hjelpe oss til å stille inn parabolen slik at den råker den hærsens satelitten oppe i universet et sted. Men nok om det og over til en enda større frustrasjon. Jeg kjøpte for en tid tilbake en eføy hos Plantasjen som jeg hadde satt inni det hvite fugleburet mitt og gjett a..............ved nærmere øyesyn på eføyen som så riktig så frisk og pigg ut, der satt det "tusenvis" av små lus som dekket absolutt alle stilkene på eføyen. Å fyttikatta, noe så ekkelt. Så til dere på Lillehammer.........styr unna eføyene hos Plantasjen, dette var bare helt motbydelig. Eføyene ligger uansett nå trygt plassert i søppelkassa.
Joda, i samme slengen har jeg nok en frustrasjon, eller rettere sagt en bekymring, jeg er redd jeg har tatt knekken på så og si alle pellisene mine. Fleste av de står der i jorda og bare en brun, stygg kvist stikker opp. Det har nå forsåvidt gått greit tidligere men da har kvistene vært mye kraftigere, disse er bare små og pinglete. Å, jeg håper de ikke er døde for dette er en del pelliser jeg bestilte hos Lille Gartneri i fjor og jeg har også fått en del, bl.a. av Nina som sendte meg noen utrolig flotte pelliser. Så fremover går jeg med kryssende fingre og håper at ihvertfall NOE ordner seg.

Ha en strålende dag alle mann...................for det skal jo selvfølgelig jeg ha....(haha)!

5 kommentarer:

Elsa sa...

Lus er noe skikkelig herk.
Håper det går bra med pellisene dine. Jeg har ikke noe gode råd å gi deg for jeg er ingen pellis ekspert.

Ha en strålende dag du også:-) Her stråler solen fra skyfri himmel, men kjenner luften er veldig skarp når en kommer i skyggen.

Elisabeth sa...

Uff og uff..her var det mange frustrasjoner. Jeg krysser fingrene for at plantene dine overlever. Og Eføyen ville jeg har gått tilbake med! Man kan ikke selge lusete planter, basta!

Randines hageblogg sa...

Av alle ekle småkryp er lus noe av det verste...

Håper TV-en og Viasat finner hverandre igjen...

IngunnBW sa...

Æsj, så ekkelt! Og så fin den var der inne i fugleburet. Gå tilbake og fortell, så får du sikkert en ny. Hvis du vil ha da...

Jeg har så lyst på Fuchsia jeg, eneste ankepunktet jeg har er at slike planter lett får lus i løpet av vinteren. Jeg hater lus! Hver høst da opplsagene om lus kom i barnehaven, fikk jeg omtrent dilla. Klør bare jeg tenker på det...

Rose Love sa...

Hei!
Ikke noen "Bombe" med blindpassasjerer på blomstene fra Plantasjen. I tillegg er de ikke noe grei med reklamasjoner heller. Du bør gå ned der å vise de uansett. Vi er for lite flink til å klage.
Surt er det i hvertfall. Jeg har funnet en plante som ligner eføy, men er mye bedre i hennhold til utøy.
Du kan få avlegger av den hvis du vil.
Vokser raskere også.
Synd med pellisene dine ja. De er lunefulle ja. Jeg overvintrer noen i kjelleren. Av og til er det noen som ikke vil, men det er nok mest min likegyldighet med stell av de. Jeg har blitt såå slapp med årene. Syns de tar så masse plass oppe. Før var det blomster over alt om våren. Nå syns jeg det blir for mye frustrasjon av å misslykkes med ting og at varmen ute lar seg vente hver vår.
Håper det går fint med plantene dine da.
Ha en fin uke da!