søndag 8. mars 2009

Ninni - min gode bloggvenn er blitt hageplanlegger...

....og har fått en utrolig flott hjemmeside. Sjekk siden hennes, verdt et besøk! Hadde du bodd nærmere skulle jeg uten tvil ha arrangert deg Ninni, det er så mye jeg trenger hjelp til i hagen. Jeg er liksom ikke så fantasifull og kreativ og har vanskeligheter med å finne gode løsninger. Jeg har forresten forsøkt å legge siden din til i mine favorittsider men jeg får det ikke til, men jeg skal prøve igjen senere.
Ellers tralter og går det her i gutua, men jøjemeg for et møkkavær det er i dag, våren og sommeren virker liksom så fjern når man ser hvordan det er nå. Men på annekset spirer og gror det og jeg er nå faktisk ganske så stolt. Mange av spirene har allerede fått hver sin potte og det gir meg jo mindre jobb til våren. I dag har bl.a. alle riddersporene fått hver sin potte og til sammen er det godt over 50 stykker av de. Joda, jeg skal nok få plass også er det sikkert noen som kunne tenke seg noen av de også.

Nå har jeg tatt en liten pause i heklinga mi og har så vidt forsøkt meg på brodering. I går sydde jeg en sånn hette til å ha på norgesglass og deretter broderte jeg på en liten rose. Jeg er litt stolt jeg da, har ikke gjort sånt før:

Nei nå er det jammen meg en som er sulten her men det er ikke umulig at jeg skriver mer senere i dag!

3 kommentarer:

Sine sa...

Så flott det har blitt hos henne. Jeg synes imidlertid det er flott hos deg også, jeg. Har kikket masse på bilder fra din hage og synes det er vakkert!

Og så er du sabla flink til å så og prikle.

Ha ei god uke.

Nina i Paradiset sa...

Du, liksom ikke kreativ???!
Ha ha.
Du har da DEN flotte, romantiske hagen! Idyllisk sitteplass mm.

Pellisen som døde (glemte av den på vaskerommet ,med åpen ventil,=frøs ihjel!) het Artic Star, ja! Den uten navn, er for meg navnløs. Fikk den av Lineca for noen år tilbake.
Ser jeg har nok av Appleblossom Rosebud nå, så du kan få av den om du ikke allerede har den!

IngunnBW sa...

Tusen takk søte Lene, blir nesten flau jeg :)

Hos deg hadde jeg ikke hatt noe å gjøre på det kreative området i alle fall, du har gjort alt sååå nydelig og fint! Det er jo mye morsommere å skape hagen selv enn å få inn andre til å planlegge. Resultatet blir 'deg'. Du har helt klart fantasien i orden og har skapt en drøm av en hage :)

Søte broderier!