onsdag 4. februar 2009

Priklet 4. februar

Kornblå ridderspore
Lychnis Coronaria
Lychnis coronaria 'Alba'
Knautia Makedonica
Digitalis Floribunda
Hysopus Officinalis
Centaurea Dealbata
Lavandula Angustifolia
Geranium sylvaticum rosa
Geranium sp 2
Geranium maculatum Alba
Trollius x cultorum 'Alabaster'
Mørkrosa malva
Eupatorium rugosum

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hmmm..mange go`biter igjen. Det er jo så herlig å gå fra blogg til blogg og nesten kurre meg igjennom sålister. Her kan det være duket for noen byttehandler *håper jeg* ;)

Vivi sa...

Blir helt stumm av beundring over spiringa di, Lene. Hos meg er det fortsatt bare stokkroser, og ja, dem holder koken og har fått sin første gjødseling.
Når jeg leste oversikten over spiringa di, så håper jeg at jeg får noe til overs av det jeg har sådd. Den du hadde i overflod av var veldig fin. Kremte - kremte....
Jeg gjorde ingen ting i går, bortsett fra å kjøre dattera til tannlegen. I dag derimot får vi ny sofa, så da blir det rydding i stua. Pluss at vi skal på lysløyperenn. Nok å gjøre for en liten husmor.
Spør etter meg neste gang du er på fylkeshuset. Kaffen er gratis!!!
Kos deg i snøen.

Lene fra Lillehammer sa...

Koselig at dere liker det jeg har sådd da. Men i år er det ganske mange jeg får altfor få av gitt, så jeg er litt spent på hva jeg får av overskuddsplanter, men noe blir det da, så vi skal nok få til noen etterhvert som vi nærmer oss byttetiden.

Nina i Paradiset sa...

Mener å tro at jeg har frø eller frøplanter av denne: http://www.about-garden.com/images_data/2714-lychnis-coronaria-angel-s-blush.jpg

(men hvor??? Flyttet, vet du!)
jeg har nemlig ikke hvit...