søndag 22. februar 2009

Ja her er han...............

Helgen har gått unna i full fart, men hva gjør vel det for en som har fri! I går spiste vi fastelavensboller selv om det kanskje ikke var før i dag vi skulle gjøre det da, men pytt-pytt. Hveteboller fylt med mandelmasse og krem med melisdryss på toppen - godt men nok med en!

I dag har vi vært i bursdag til en 2-åring på Vingnes.......nok en grunn til at vi tok bollene i går fordi jeg visste vi ikke ville orke det i dag etter bursdagen.

Nå skal vi slappe av men mulig det blir en priklerunde i kveld når samboer skal se på Himmelblå.

Som svar på kommentarer forresten! Haha, synes jeg ser meg og Vivvi som torgkjærringer, det kunne ha blitt flott tenker jeg. Men sikkert vært veldig kult.

Her er bilde av Egbert som dere ville se.............ser ut som kråker flest selv om han er skakk i hofta og ellers generelt rar og til tider ganske så irriterende.HA EN GOD KVELD ALLEMANN!

4 kommentarer:

Ninni sa...

Der var'n ja! Stilig type :) Det er jo ganske så uvanlig å ha en ekte kråke i huset, hvordan kom han til dere? Skadet kanskje, siden han er litt skjev?

Jeg synes torgkjærringidéen var glimrende jeg!

Her i huset er det så store barn at jeg faktisk glemte fastelaven helt til det kom noen barn og ringte på døren som solgte hjemmesnekrete fastelavensris.

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, det er vel ikke så vanlig å ha kråke nei. Men han har nå blitt lagt godt merke til. Det står også en liten historie om han i en bok som P4 utgav for noen år siden - "våre firbente venner". Det var bare tilfeldig fordi jeg satt på jobb og hørte om boka som skulle gis ut ved hjelp av at folk kunne sende inn historier om sine kjæledyr. Jeg tenkte da at jeg kunne gjøre det selv om Egbert ikke har 4 bein. Hele saken ble glemt da jeg plutselig en dag mottok en pakke fra P4 som inneholdt diverse saker, deriblant boka med historien om Egbert. Det var jo litt morsomt.
Egbert ble funnet i Fåberg da han sikkert hadde falt ut av redet han lå i. Sambo fikk tatt han med til en spesiell dyreklinikk i Oslo slik at de fikk "reparert" han litt. Folk så jo rart på han da han kom inn med kråka, for der satt det jo bare folk med litt mer eksotiske fugler. Morten hadde forresten Egbert FØR jeg kom inn i bildet så det tok tid før han aksepterte meg. Nå bare utnytter han meg når Morten ikke er på jobb........da er jeg liksom bra nok...hehe!
PS! Jeg må også opplyse om at Egbert ikke klarer å fly, men det hender vi tar en "flyrunde" med han
ved at vi holder han i stjerten slik at han får flakset.

merethe sa...

Egbert er jo flott...:) morsom historie om han. :)

Ninni sa...

For en snill og hjertevarm mann du har da :) Søt og rørende historie dette. Synes jeg ser dere på full fart gjennom stuen med Egbert som skje i potetløp :D Så artig at dere er med i P4-boken!

Dyr er rare, de vet hvem som er sjefen ja! Så du får nok bare finne deg i å spille annenfiolin :)