fredag 6. februar 2009

Måtte ha - måtte ha frø!

Og jeg skulle liksom ikke bestille noe mer, men det ble visst en liten tilleggsbestilling til Chiltern Seeds:

Delphinium (bilde og bekskrivelse linket)
Delphinium (bilde å beskrivelse linket)
Sidalcea 'Purpetta' - denne har jeg sådd men det har blitt dårlig spiring, men jeg forsøker igjen.
Geranium versicolor - ja, jeg er blitt glad i geranium og denne var jo superfin men jeg får den sikkert ikke til. Men uten tvil, verdt et forsøk.

3 kommentarer:

Vivi sa...

Skjønner godt at du måtte ha disse. Graniumen var jo helt super skjønn. Ønsker deg lykke til.

Ninni sa...

Ååå...så nydelige Lene! Spesielt riddersporene var helt skjønne. Det er farlig å bevege seg inn på frøsider, man MÅ bare ha. Og så har man enda flere frø man ikke har plass til. Men du har jo et digert planterom og mange nye bed, så du skal nok få avsetning på frøene dine tenker jeg :)

Nå har jeg 17 poser Atamon :D Sønnen hentet i går, de så rart på ham sa han. Haha! Coop kattesand X-tra til topplag i pottene fikk han også beskjed om å kjøpe. 'Hvorfor skal du alltid ha så mange rare ting?' Jaja, når han først låner bilen får han pent gjøre et par ærender for meg også :) Sender deg noen poser mandag jeg Lene. Du bruker bare Atamon i såpottene, ikke etter du har priklet? Jeg gjennomvannet alle pottene med plantejord med Atamonvann jeg skjønner du, og syntes jo det gikk hardt for seg i Atamonbeholdningen.

Min Verden Hanne sa...

... og jeg som trodde jeg var gal, hehe - det er så deilig at jeg ikke er alene om å være det! Frøgal alså... legger deg til listen min. Kan ikke miste deg nå! Hanne