onsdag 11. februar 2009

Go'gutten er 9 mnd i dag!

Jammen har tiden gått fort. Dagen feiret vi på Strandtorget sammen med gammalonkel til Martinus (onkelen til sambo), sambo og meg. Vi kjøpte oss marsipankake og koste oss fælt.....skal ALDRI mer spise marsipankake forresten.....urgh, ble skikkelig kvalm. Vi har også vært på helsestasjonen i dag og alt var bare vel med Martinus og i dag hadde han sin første tannpuss, hele to tenner ble pusset men det gikk kjempebra.

Nå har jeg forresten sendt pellisforespørsel til Elisabeth, liste med hele 20 forskjellige pelliser så nå er jeg spent på hva hun evnt. har.

Nei nå skal jeg åka ned å hente mamsen som kommer med toget fra Strømmen hvor hun har vært å besøkt min tante.

SO LONG!

4 kommentarer:

Brit sa...

En ordentlig go`kar :) Kos deg videre:)

Vivi sa...

Skikkelig god gutt dere har, Lene. Gratiss med 9 mnd. Tiden flyr så pass på og kos dere nå.
Pelliser, ja, jeg lurer på hvordan det går med mine som plutselig ble klippet ned.
Ha en fin torsdag.

Ninni sa...

Gratulerer med sjarmproppen!

Jeg har det på samme måte med Napoleonskake...Kjempegodt de første bitene, men blir altfor stappa og nesten småkvalm av en hel. Men de er glemt til neste neste gang :)

Nå er det vel bitende kaldt hos dere, her var det mimus 17 tidlig i morges. Fryser snart fast her

Lene fra Lillehammer sa...

Napoleonskake er ikke helt min favoritt ettersom jeg ikke er glad i krem, krem må jeg innta i moderate mengder. Men når jeg spiser napoleonskake klemmer jeg på toppen slik at godt og vel halvparten av kremen tyter ut og lar samboer få overskuddet. En annen ting jeg heller ikke er glad i er det gule i skolebrød og wienerbrød. Da spiser jeg alltid rundt og igjen får samboer det gule, noe som han forøvrig synes er det beste på hele kaka.
Joda, her er det kaldt så det blir masse vedfyring nå, men det er jo bare koselig.