mandag 23. februar 2009

Priklerapport

I dag har jeg fått priklet litt igjen:

7 kommentarer:

Rose Love sa...

Hei!
Flink du er!
Send noen planter til Gausdal da:)

Ellea sa...

Se det ja! Så du fikk spiring på violaen din:-)

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Synd at du blir permitert da, men du får vel litt støtte fra A-etat og kontantstøtten, så det holder vel til smør på kaka...
Hvem trenger klær når det er sommer, anyway??

Ellers er det ofte at de trenger ekstrahjelper på gartneriene akkurat på den tiden, -kan liksom slå to fluer i en smekk... (rabatter på planter!)
;)

Ninni sa...

Herlig prikleliste igjen :) Jeg ser du har Eupatorium, de er skrekkelig lekre! Nydelige planter, luftige og 'svevende' innslag i bed. Gleder meg til å se bedene dine neste år, de fleste vil vel ikke komme opp mot sitt beste i år.

Lene fra Lillehammer sa...

Rose Love: Planter er på vei til Gausdal, er jo ikke så langt dit.

Ellea: Ja, jeg fikk faktisk spiring på violaene til slutt. Ut fra en pose fikk jeg 11 spirer...ikke verst.

Nina: Går helt greit å bli permitert så lenge jeg ikke taper på det. Hadde jo vært fristende å jobbe i gartneri pga. kontantstøtte og dagpenger orker jeg ikke å begynne med det, blir så mye papirer som må ordnes, etc.

Ninni: Ja, IGJEN forsøker jeg meg med hjortetrøsten, men forrige sesong døde de bare og rakk aldri å bli så svære. I år har IGJEN en del visnet men jeg har fått priklet de som ser friske ut. Men min erfaring er at de sikkert kommer til å dø før jeg rekker å få plantet de desverre. Vet ikke hva jeg gjør feil jeg da, men man kan vel ikke være like heldig med alt.

Vivi sa...

Så mye fint. Skjønner ikke at du får til Granium, det gjør ikke jeg. Men derimot stokkroser......

Tove sa...

Masse flott på lista di. Jeg har ikke funnet i gjen storkenebbene mine under snøen ennå. Fikk du bra spiring på dem? Agastashe mexicana har jeg priklet så jeg ser stjerner. Enda har jeg igjen en stor dott.Ha en fin tirsdag :-)