lørdag 7. februar 2009

Oldemorteppet vokser og spirene vokser....


....så alt er bare fryd og gamme her i gutua. Og jeg tror nå jammen at jeg slipper å bli oldemor selv før teppet blir ferdig, teppet som Martinus skal ha på rommet sitt. 45 ruter har det blitt hittentil. Jeg har 9 ruter i bredden men enda flere blir det jo selvfølgelig i lengden. Men rundt regnet har jeg vel heklet sånn ca. 1/4 av teppet. Målet mitt pr. uke er å få heklet en bredde samt montering og det har jeg klart denne uka også ettersom det bare er lørdag i dag.
I dag skriver vi som sagt lørdag og "overraskende" nok er det som vanlig elendig underholdning på tv. Men hva gjør man da når samboer jobber døgn, poden sover og man er passe gal? Jo, da koker man seg en kopp med cappuccino, fyller opp et glass med baileys med is, slår på babycall'n og trasker opp i annekset og prikler til man ikke ser forskjell på spirer og jord.
Legger forresten ved en skikkelig siklelink på en rekke delphinium (ridderspore). GOSJ!
SE HER!!!! - Blue Lace er RÅLEKKER!
Ønsker alle som er innom en fortsatt trivelig kveld!

2 kommentarer:

merethe sa...

Nydelig teppe du lager!
Ridersporer er en herlig plante. SÅ staselig og fin. Har en del i forskjellige farger bakerst i rosebeddet som ble til i fjor sommer. Ha en fin kveld!

Guttemamma sa...

Nyyydelig teppe!! HOlder på med et jeg og, har ikke begynt å montere...hekler du sammen eller syr sammen?? I såfall på vrangen? Anette:-)