fredag 10. august 2012

Ny vei

Nydelig dag og super dag å drive ute med haging. Riktignok måtte jeg en tur ned i byen; først for å hente plantene jeg hadde bestilt fra Nautesund og deretter en tur til for å kjøpe plantejord og smertestillende. Plantejord for å etterfylle i bedet på sørsiden og smertestillende for å lindre de hel…… smertene etter at jeg rotfylte på torsdag.

I dag har jeg fått tatt en skikkelig raid på sørsiden av huset og jeg har omsider fått lagt teglstein langs grusstien der. Ble veldig godt fornøyd med dette.

Mot vest…

003 

Mot øst…

006

Tatt ovenfra…

007

008

Som dere ser er bedet ganske tomt, men det tok ikke lang tid før det ble fult for å si det sånn. Og i de “flotte” hullene ved hver stokk på klessnora skal jeg plante månedsjordbær.

I tillegg til at jeg har fått plantet alle plantene jeg fikk i posten i dag har jeg også gått på raid i de andre bedene og sett om det er noen som har blitt gjemt bort bak andre planter og sannelig fant jeg bl.a. igjen en rose av typen Belle Amour. Så har den blitt gravd frem igjen og plantet her. Jeg fant også igjen en busk av typen sambucus black nigra. Den må jeg definitivt finne en fin plass til stakkar.

Nå sitter jeg her og trøstespiser Häagen-Dazs is med belgisk sjokolade fordi det hjelper mot tannpinen jeg har nå. Men snart skal jeg ut igjen og fortsette min haging, det trengs nemlig.

Tuddelidu!

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint det ser ut! Flott i bedet, likte godt kantsteinene dere har lagt, det blir en fin avgrensing mellom bed og vei. Kjempelekkert tørkestativ!

loftkroken sa...

Kjempeflott,du er så flink :)Liker hagen din veldig godt ♥ Slikt klesstativ er pikken :)) Nostalgi som bare det :)

God helg klem

mirjamsdrøm sa...

Fineste hagen :)
Tørkestativet ditt er superfint!
Rotfylling høres ikke godt ut, god bedring med det!
Nyt hagearbeidet, du er så flink ;)
God helg!
Klem

hill`s interiørblogg sa...

Så flott du har det i hagen... og klesstativet er jo bare så lekker. God gammeldags.
Ha en fin helg...
Klem fra Hill-Iren

hill`s interiørblogg sa...

Så flott du har det i hagen... og klesstativet er jo bare så lekker. God gammeldags.
Ha en fin helg...
Klem fra Hill-Iren

hill`s interiørblogg sa...

Så flott du har det i hagen... og klesstativet er jo bare så lekker. God gammeldags.
Ha en fin helg...
Klem fra Hill-Iren

Merethe sa...

Så fint det ble med kantsteinen. Her har vi en stor jobb å gjøre i vår hage...men holder på :) Stikker ut i sola straks. Flott flott hos deg. Du er superflink og har en vakker stil både ute og inne. Klem og god lørdag.

Snuffeldyret sa...

Det ble jo kjempefint! Den hagen din blir bare bedre og bedre!

loftkroken sa...

Det har vært en fin dag her også,endelig sier jeg!!!!Kan tenke meg du har kosa deg i hagen,myggstikkene får du prøve å overse;))
Måtte le litt når du spurte om serviset mitt,jammen er ikke dette NILLE dette også,ha ha. Kjøpte det for 3 år siden ca.falt helt for det:) Engelsk frokost servise.Fått masse kommentare på der faktisk :)

God lørdagskveld

Benteklem

Tigertina sa...

Tøffing! Ikke alle som hadde jobbet videre, smertestillende eller ei!
Også så fint det blir! :D Du er kjempeflink!