søndag 6. mai 2012

Ny armering skal opp og avklimatisering

Liten tur innom i dag med et kort innlegg. Jeg skal nemlig ta fatt på annekset og få ryddet der da det ser helt jævlig ut der.

Nå har jeg funnet ut at jeg må ha litt mer armeringsvegger i hagen og denne gangen blir det foran lysthuset, eller litt til siden for lysthuset. Tilpasset armeringen i går og stokker kjøpte jeg i forrige uke. Men Morten er ikke så veldig gira på dette og vil ihvertfall ikke hjelpe meg med å få den opp før etter barnebursdagen på lørdag. Men jeg venter jeg, ikke utålmodig jeg…jug

Jeg har redigert et bilde slik at dere ser sånn nogenlunde hvordan det blir. Det grønne til venstre illustrerer junisøtmispelhekken jeg har på langs oppover og i selve armeringsnettingen skal jeg plante erteblomster. Jeg har egentlig plantet 3 junisøtmispel der hvor jeg skal plassere armeringen, men for det første så vokser de nesten ikke på grunn av dårlig grunn og for det andre så er Martinus veldig glad i å klippe nettopp disse stakkarne som står/stod her.

005

Dagen i dag har vært solrik med desverre har det blåst en del. Men hvem bryr seg om det? Ikke oss ihvertfall.

Jeg og Martinus har vært og plukket masse stein på Biristrand i dag også og en tur innom Plantasjen ble det også. Kjøpte bl.a. noen nydelige nelliker.

002 003

001

I dag har jeg også fått ut alle kassene med spirer, første dag med avklimatisering, så det er derfor jeg nå skal få passet på å få ryddet og vasket i annekset, eller ihvertfall få begynt, må inn når Mrs Marple starter i kveld.

So long...!

3 kommentarer:

Hulda sa...

Blir flott med blomster som klatrer foran lysthuset på denne måten. :) Blir glad når jeg ser lysthuset, vi ble ferdig med grunnarbeidet i går. Nå går det fort framover. :)

Snuffeldyret sa...

En blomsterert hekk høres fint ut! Og vil ikke mannen får en gjøre det selv!

Vivishagerom sa...

Dette kommer da til å bli så fint, Lene. Jeg må snart komme meg over for å se, men tror jeg må vente til etter konfirmasjonen vi skal ha den 20.mai.
Tomatplantene dine får stå her så lenge :) Kos deg og nyt dagene! Klem