fredag 25. mai 2012

Det eksploderer i hagen!

Med den intense varmen vi har hatt de siste dagene, vokser det raskt til i hagen. Men selvsagt må man vanne ofte nå så hageslangen blir jevnt brukt (heldig den som har selvvanningssystem nå). Jeg husker i fjor sommer, da brukte vi ikke vannslangen i det hele tatt tror jeg.

Har tatt noen bilder i kveld. Selvsagt venter jeg på den store blomstringen hvor hagen forvandles til en stor fargeklatt, men noen godbiter er det å finne her å der allikevel.

001 

Superstolt av de fylte petuniaene jeg lagde avleggere av i vinter. De blomstrer bare mer og mer for hver dag som går og er en klar favoritt i balkongkassene.

003

For første gang har vi tulipaner. Selv om det ikke er så enkelt å se ut ifra bildet er de ihvertfall hvite og rosa (bombe). Bildet er tatt ifra nedenfor annekset.

004

Disse bedene er kanskje ikke så flotte enda, men jeg vet det skjuler seg noen lekkerbisker her som om ikke så altfor lenge vil dukke opp.

005

Skjærsminhekken og brudespirea har virkelig vokst seg svære og gir en akseptabel “romfordeling” i hagen.

006 

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves…

008

Skjærsminhekken igjen. Dene er jeg faktisk VELDIG godt fornøyd med altså. Den er så flott bak det hvite gjerdet.

009

En liten sitteplass på nedsiden av annekset.

Gjett hva jeg skal nå???? Luke og plante vel…

5 kommentarer:

Hulda sa...

Kan tenke meg at det ble fort sommer hos dere med den varmen dere fikk. De siste dagene er det blitt grønt og flott her nord også, det er deilig. Nydelige bilder fra hagen hos deg, så skjønt med den hvite benken ved siden av de grønne buskene. :)

mirjamsdrøm sa...

Hei Lene!
Hagen din er bare så nydelig!
Jeg er stum....
Her er det i alle fall rom for masse kos!
Fin pinsehelg til deg!
Klem Mirjam

Vivishagerom sa...

Hei Lene!
Nyt varmen og dagene i den flotte hagen din!

Klem

Merethe sa...

Ja det er så herlig med sommer :)) Her nytes dagene ute i hagen...å som jeg koser meg. :) Vi får bare nyyyyte og nyyyte hver eneste dag. God pinsehelg. Klem Merethe

Snuffeldyret sa...

Du verden så frodig det var hos deg! Gleder meg til å se blomstringen om ikke så lenge!