søndag 22. april 2012

Skoleplansjene på plass og lek på lekerommet

Kort innlegg for nå er jeg igrunn ganske sliten. Dagen har gått i ett og nå skal jeg stikke bort å ta en soltime tenkte jeg.

Men som overskriften sier, nå har jeg omsider funnet plass til skoleplansjene og jeg synes det ble veldig dekorativt.

Den ene har jeg i stua, bak trestrappa jeg kjøpte…

002 005

Og den andre har jeg plassert på soverommet og plassert slik at vi (jeg ihvertfall) kan ligge i senga å nyte den…(hmm, ja, det mangler fremdeles taklister på rommet). Morten????

019 018

I min drømmeverden skulle ikke bilbanen jeg hadde kjøpt til Martinus ta hele gulvet. I min drømmeverden skulle den bare ta litt av hjørnet og jeg skulle få plassert bl.a. et lite barnebord og et par stoler der i tillegg slik at han kunne sitte der og tegne å male. Men i min drømmeverden er alt mye større enn det i realiteten er, så jeg har bare måtte innse at lekerommet får være som det er. Ok, ETT rom i huset skal få lov til å være slik ikke jeg helt vil det skal være. Rommet er Martinus sitt og han og ikke minst pappaen digger å kjøre bilbane.

008 021

Sånn helt på tappen, litt hagerelatert…

Jippi, erteblomstene har begynt å spire og i tillegg har vi funnet ut at vi har grevlingbesøk i hagen, for noen har lagd masse små, dype hull i plenen. Noen som kan bekrefte at det er grevling som gjør slikt og hvis så er tilfelle, hvorfor i herrens navn må han grave hull og ødelegge plenen på den måten?

7 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Små, dype hull? Jordrotter! De spiser alt! De har spist seg igjennom et helt bed i vinter!

Tigertina sa...

Noen ganger blir det ikke helt som man hadde tenkt ;) Lister? Hva skal man med det? (Hihi, det mangler fremdeles i ene hjørnet på kontoret her hjemme, 3 år etter, så du er i godt/dårlig selskap :P )

Synes du ahr vært flink jeg! Det ble kjempefint, med både plakater og stige! Gratulerer med gode kjøp :D

Tigertina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Vivishagerom sa...

Det er nok jordrotter du har besøk av. Søk råd fra dem som kan det, og få dem vekk.

Annki sa...

Mulvarp? hehe.

Simones Country Home sa...

hehe ;P

Fint det blir der da.
Men du som er så flink med blommor kan kanskje hjelpe meg med en ting du???

Har kjøpt noen baby dronning Ingrider, å trenger litt hjelp.
Kjøpte de kanskje litt for tidlig men, kan jo ikke sette de ute enda..Så har satt de i et kaldt og mørkt rom så de liksom skal holde seg lenger.
Hva mer bør jeg gjøre? Er så redd de skal dø eller bli ferdige før jeg får satt de ut. hihi
Å tenkte beskjære de syrinbuskene jeg tok av pappa i fjor, de kommer seg veldig, men fikk høre et sted om at det var lurt å klippe de litt ned??? Hvor mye liksom??? hehe Skjønner du jeg er grønn kanskje? hehe Eller kanskje ikke grønn i deres verden. :p

Ha en fin uke berta.

Klem Simone :o)))

Merethe sa...

Hei på deg Lene. Flott lekerom du har laget istand. Der blir det nok mye artig lek sammen med far og sønn. :) Jeg må si du har funnet noen fine skatter både i vikingskipet og ellers. En slik stige/trapp i tre kjøpte jeg på en auksjon i fjor høst...den må jeg ikke glemme bort. :) Er deilig nå når hagesesongen er i gang. Har kommet godt i gang med vårryddingen. Hilsen Merethe