lørdag 21. april 2012

Vikingskip-funn og kattepryd

I dag tok jeg turen til Vikingskipet på brukt- og antikkmesse. Håpet var å finne flere apotekerflasker, taburetter og pidestallskap. Samme mann som jeg kjøpte apotekerflasker av i fjor var der også i år, men i år hadde han ikke så mange, så det ble bare 3 stykker.

006

Taburetter var det flere av, men jeg gir ikke 200 kroner stykket for de når jeg kan få tak i slike fra tid til annen på gjenbruket for rundt 50-lappen.

Pidestallskap fant jeg også, men pokker hell, det var for høyt.

Men det ble med litt til da, ting jeg ikke hadde tenkt på men som jeg har ønsket meg tidligere.

To svære skoleplansjer…

007 008

Og til slutt en gammel trappstige hvis man kan kalle det det. Det er superflott men jeg vurderer og “flekke” på med litt maling her og der, men vi får se.

001 003

Lykta som står på toppen er ikke fra Vikingskipet, den er kjøpt hos Mestergrønn. Dærsken, jeg har sett det har ligget et fristende blad her noen dager og i dag kikket jeg litt i det. Fy søren, flott Mestergrønn, meget inspirende blad.

010

Vel, for å komme til saken. Inni bladet fant jeg da noen saker som jeg bare måtte ha, deriblant lykta som nevnt ovenfor og i tillegg en kasse i samme grønnfarge.

004 005

Men så var det da selvsagt en sak til som jeg føler jeg bare MÅÅ kjøpe selv om den koster en 1000—lapp:

012

Se på dette grønnslitte skjermbrettet da. Jupps, passet perfekt på soverommet. Høyden? Høyere enn meg (162), på størrelse med en dør vil jeg tro. Hmm, her må det vurderes frem og tilbake. Det ble jo hverken pidestallskap eller taburetter på meg i dag, så de pengene ble jo spart..hmm, men er ikke penger til å brukes da??? Tenke-tenke!!!

Men uansett, masse flott i bladet ihvertfall og slike vil jeg gjerne ha mer av i postkassa, mye heller det enn Elkjøp og alt dritt som kommer.

011

I dag er sambo borte, er på noe body-building-greiser i Oslo og Martinus er hos sine besteforeldre på Otta og storkoser seg vil jeg tro. Selv har jeg holdt på å male en liten sjablong på det lille gangrommet utenfor soverommet til Martinus. Det var pokker så vanskelig å få fint fordi bordet sitter i skjøten mellom tak og vegg og der er det skrått. Men det får gå. Under skal jeg plassere en liten hylle jeg har lagd og som jeg holder på å male.

019 018

Her i gutua på Lillehammer dekorerer vi ikke blomsterkasser med lyng og vintergrønt, nei her får katta duge.

013 014

Jeg har liksom ikke, før i dag, skjønt hvorfor det ligger så mye jord fra blomsterkassa utenfor inngangsdøra, har vel trodd det har vært noe skjærer eller noe som har drevet å dratt utover jorda. Men i dag da jeg var på vei ut skjønte jeg hvem synderen var. Vel, vel Mosse, du får bare kose deg i jorda du. Gled deg så lenge det varer for om ikke så altfor lenge skal Lene plante der.

ØNSKER ALLE OG ENHVER EN RIKTIG GOD HELG, NÅ SKAL JEG UT Å LUKE!

5 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Veldig fin plansje du har fått med deg! :)

Fant ut at det billigste var å holde seg unna vikingeskipet i dag.. :P

Vivishagerom sa...

Hei på deg! så mye fint som du fant i Vikingeskipet. Tenkte nok på det, men det ble med tanken. Hadde ikke fått det til i helga likevel!

Ha en fin kveld. Klem

mirjamsdrøm sa...

Herlig innlegg hos deg :)
Fine bilder, og trappestigen var virkelig tøff!
Likte fargen på lykta og kassa, passet godt til stigen ;)
Penger spart, hva er det???
Finnes alltid noe annet å bruke de på!
Nyt søndagen!
Klem

Turid sa...

Fine ting du fikk tak i. Var der jeg også, fikk tak i flasker :) Godt det er flere med samme dilla. Av og til lurer jeg på hva jeg skal med alt det rare jeg kjøpe/samler på.
Ha en nydelig søndag.
Hilsen Tua fra Gausdal

mamma i nord sa...

Så flotte ting du fikk tak i.

Det mester grønn bladet har jeg ikke sett før.
Mulig det er fordi vi kanskje ikke har mestergrønn her ?
Sannelig ikke sikker der gitt.
Så iallefall ut som der og var mye lekkert.

Ønsker deg en fortsatt flott søndag.

Klem Tanja