onsdag 11. april 2012

Lekerommet snart grande finale

Selv om jeg ikke har fått gjort noe på lekerommet de siste dagene, har jeg alikevel rukket å komme litt lenger enn sist og all malejobben er omsidig ferdig. Nå gjenstår det bare å få hengt opp gardinene som svigermor har tatt på seg å sy, et par stoler og et lite bord må jeg få kjøpt, et par bilder som jeg skal bestille fra sukkerdryss, samt litt småstæsj. Men nedenfor er en ny oppdatering.

065 082
Disse kurvene skal brukes til oppbevaring av leker og jeg må få kjøpt 3 stk. til av den minste og et par til av den største. På bjelka i taket har jeg malt tall – et lite pedagogisk innslag.
078 089

En gammel vindusramme har fått et strøk med lys-blå maling og en lyslenke bestående av Barbapappa skaper litt barnslig atmosfære. Her har jeg også tenkt å henge opp litt stæsj i form av morsomme kort, tekster, etc. De skal jeg henge opp litt her og der på vinduet og skal festes med gammeldagse klyper.

071

Kule, ikke sant?

083 091

Kiste til oppbevaring av leker og også perfekt til å skjule et stygt hull i veggen (tidligere strømuttak). På toppen har jeg sydd en liten pute med et lite monogram. Dette er forøvrig putetrekket som tilhører gardinene som snart skal opp.

090 097

Hengslene har jeg spraylakkert i sink og sort. Ikke en permanent løsning men jeg kan ikke fordra messing så det måtte bare blir slik. Vinduene skal ikke åpnes så ofte så jeg regner ikke med at det blir så stor slitasje på de. Andre tips mottas med stor takk!

094

En stolt gutt som er særdeles godt fornøyd med sitt nye rom!

På søndag var vi forresten i dåp. Amanda Emilie som er bebisen til min nevø Stian ble nemlig døpt. Tusen takk for en superflott dag Annki og Stian og vi lover å ta fadderrollen seriøst (hihi).

Martinus koste seg også fryktelig og det er ingen tvil om at bebisen vår ikke er noe bebis lenger…

008

5 kommentarer:

Bentes interiør og oppussing sa...

Nydelig gutterom!
Gleder meg til fortsettelsen!
Hilsen Bente

Simones Country Home sa...

Hey så fint da.
De barbapapalysa var jo bare så kule. Hehe

Ha en fin hælj.
Klem Simone. :o)

Gårdsjenta sa...

Så fint det ble! :)
Hvor har du kjøpt de kurvene? :)

Blir gøy å se det ferdig :)

Annki sa...

Dette blir jo kjempe flott :) Og vet nå hvor jeg skal sende ungene ;)
Flott dere tar oppgaven som faddere på alvor ;)

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Martinus er en fin gutt! Og den pellisen var nydelig. Peltatum betyr at den henger, det er lenge siden jeg har sett hengepelargonier etter min smak, liker ikke disse med små puslete blomster så godt...