onsdag 26. oktober 2011

Lyslenkepynt i trappa

I går tok jeg meg en feriedag og da benyttet jeg anledningen til å ta en tur til Oslo. Jeg var innom bl.a. Home&Cottage hvor det ble med litt saker, en tur til Ikea (of course) og til Zanz i Lillestrøm hvor det OGSÅ ble med litt. På Ikea fant jeg forresten BILLIGE lyslenker som går på batteri. Og prisen var rundt 40 kroner for en lenke. Lenkene har jeg selvfølgelig hengt i trappa. Haha, ser ikke ut til at jeg kommer meg lenger enn til trappa jeg da. Den ene lenka henger i stigeknaggen og den andre har jeg festet til et gammelt vindu som jeg har skrudd fast på veggen. Syntes det ble veldig bra jeg da og trivelig med litt lys der. Jeg ble såååå godt fornøyd og kan for første gang være skikkelig stolt av å vise frem trapperommet. Jeg er fremdeles ikke helt ferdig med å male trappa da men det er neimen ikke lenge til heller.

Hva jeg ellers handlet på turen til Oslo viser jeg i et innlegg senere.

005001003

10 kommentarer:

Nina Iren sa...

Så mye fint pynt du har i trappa. Og dem lyslenkene var kjempefine. Tror eg må få noen til å ta seg en tur til Ikea!!For dem var så fin å søte.

hill`s interiørblogg sa...

Kjempefint pyntet i trappa di. Veldig fint med den lyslenken også.
Klem fra Hill-Iren

Fossestua sa...

Så lekkert! Skikkelig koselig og stemningsfullt hos deg :)
Kan jeg forresten være så snill å låne et av bildene dine? Linker selvsagt til innlegget ditt! Har laget en facebookside til bloggen, hvor jeg nesten daglig legger ut forskjellige tips, og likte så godt hvordan du har brukt den lyslenken ;)
Klem fra Lise

Simones Country Home sa...

God kveld berta. ;o)

Ååh de lyslenkene der er jo bare så koselige da, kjøpte mange sånne i fjor jeg, men lurer på fler. Så får vel ta turen innom ikea en dag, godt det ikke er langt unna! hihi :p

Kjempekos ble det hos deg. :o)))

Nattaklem fra Simone

P.S sjekk på bloggen min for en ny og flott interiørbok som en venn av meg har skrevet. ;o)

Manne's hverdag sa...

NYDELIG TRAPPEROM MED MANGE FLOTTE DETALJER!!!

Jeg er også fan av disse lyslenkene som går på batteri,
har en både i stua og på soverommet. ;)

Ha en flott dag videre!!!

Klem

staudecafeen sa...

super skønne billeder:) Anne Gine

Mette`s hus og hjem sa...

Så nydelig du har pyntet det i trappa, lyslenka var jo prikken over ien syns jeg, ble skikkelig koselig :))

Ønsker deg ei fin helg
Klem Mette :))

Anonym sa...

Så flott det har blitt!
Klem

Vivishagerom sa...

Så flott og fint det blir hos deg, Lene. Virkelig!! Du er super flink til å få det fint rundt deg og jeg titter mye på bloggen din. Trappa ble veldig flott. Jeg skal også snart begynne maleprosjektet mitt igjen og få gjort ferdig kjøkkenet mitt. Trappa ned og gangen må jeg nok vente litt med, men ser det nå at jeg kommer til å gjøre det. Blir velig fint med hvitt.
Håper jeg kan komme på høstbesøk og se på huset ditt. :) Klem

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så koselig det ble i trappen! Og lyslenken gjorde seg godt på det lille vinduet du har hengt opp! Herlig var også knaggrekken laget av rester fra stigen. Nei, dette har du dreisen på!!
Ønsker deg en fin kveld!
klem:)