mandag 3. oktober 2011

Speed-oppussing

I helgen har jeg jobbet og jobbet. Godgutten har var hos besteforeldrene sine på Otta fra fredags morgen og helt til i dag. Morten har jobbet døgn. Og hva gjør man når man er HELT alene? Joda, da maler man og gjør alt man ellers ikke rekker. Egentlig var det helt herlig å være alene og jeg får ikke dårlig samvittighet av å si det. Koste meg skikkelig med øl, topp 30-lista på p4 og maling. Og det beste er at Martinus sansynligvis har kost seg ENDA mer hos bestemor og bestefar.

Så etter jobb på fredag kjøpte jeg meg masse maling og et par øl og satte i gang med å male både trapperom og det nye soverommet. Jeg kjøpte av den nye type maling fra Lady, Lady Supreme Finish. Helt superdeilig å male med og kan anbefales på det varmeste. Selv om den er oljebasert lukter det ikke av den, flyter fint og malingen tørker forholdsvis fort. Ergo får man tatt flere strøk på en dag. Fredagen holdt jeg på til 2 på natta før jeg avsluttet.

Trapperommet skal bli helt hvitt. Selve trappa tar jeg til slutt. Man ser stor forskjell på eggehvit og helt hvit og jeg skal ALDRI mer male med eggehvit.

Lørdag begynte jeg ca. klokka 11 og holdt på til 20 på kvelden....


...og søndag holdt jeg på i 12 timer til. Så man kan vel si at jeg har drevet med speed-oppussing.


Det siste jeg gjorde i går før jeg avsluttet var å male det 2. strøket rundt vinduer og dør. Selvsagt gjenstår det en del før rommene er ferdig men jammen er jeg kommet godt på vei.
Til slutt måtte jeg bare legge ved et bilde av en kul plante/busk jeg kjøpte hos en blomsterforhandler i dag. Syntes den var så kul og det er en Corokia CotoneasterKort innlegg, men nå kommer snart godgutten hjem etter at han har vært med papsen sin på trening. Skal bli kos å se han ettersom jeg ikke har sett han siden fredag morgen!

7 kommentarer:

Nina Iren sa...

Gud...du er en "reser" med maliekosten jo. Det er meget flott med helt hvitt, er enig i det ja!!! Kul plante, ser det er flere som har annskaffet den. Kos deg videre med malinga.

mamma i nord sa...

Skal si du har stått på.

Blir kjempefint, og for en artig plante.

Ingvild sa...

Wow så effektiv du har vært! Utrolig deilig kan jeg tenke meg! Blir/ble kjempefint!

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Inspirerende innlegg! Ja, det går an med litt planlegging, motivasjon og utholdenhet. Hos meg skorter det litt på det første, og da forsvinner ofte fridagene fort....

Tigertina sa...

Så flink, og ikke minst kjapp, du er! Jeg er imponert! =D

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Ååh så fint det blir hos deg da. Liker så godt de vinduene du lager garderoben av. ;o)

Ønsker deg en god helg.

Klem Simone ;o)))

seema sa...

thanks for share a valueable post its great info.
b2b spa in delhi with extra service
Happy Ending body to body spa in south Delhi
body to body spa in New Delhi
best body to body massage in Delhi
body to body Nuru massage in Delhi
Full body to body spa in delhi
body to body massage in paharganj delhi
body to body spa near me
body to body massage in Delhi
body to body massage in new delhi railway station