søndag 9. oktober 2011

En ting fører til det andre - Alene hjemme del 2

Nok en helg er snart unnagjort og nok en gang har jeg tilbrakt den alene. Jeg var ihvertfall HELT alene fra lørdag til søndag. Martinus var med besteforeldre til Hønefoss på overnatting hos Morten's bror og familie fra fredag til søndag og Morten selv var på bodybuilding i Oslo fra lørdag til søndag. Martinus har stooorkost seg og det regner jeg med at Morten også har gjort. Selv har jeg også storkost meg men akk og ve så sliten jeg er i dag egentlig. For hva gjør vel Lene når hun er alene? Jo, da maler hun og maler hun.....Egentlig skulle jeg prøve å gjøre ferdig soverommet men dum som jeg var malte jeg det første strøket på gulvet torsdag kveld. Og selvsagt ble jo ikke det tørt til helgen.


Så hva gjør man da? Jo, da forsetter man videre utenfor soverommet og maler seg nedover trapperommet. Hadde jo igjen å male både tak, vegger og trapp der så da var det bare å sette i gang selv om selve trapperommet er forferdelig kjedelig og krevende å male.


Selv om jeg malte med Lady Supreme Finish, som jeg skrøt av at tørket så fort i forrige innlegg, er det greit å ta en lite pause. Men pause for meg er døfødt så jeg fant ut at jeg like greit kunne ta å male gangen også. Så som sagt så gjort og her brukte jeg samme farge som jeg har på det nye soverommet. Egentlig ble det veldig bra.


Når jeg hadde fått malt gangen et strøk ble det enda mer vegg- og takmaling i trapperommet...PEEEEEEES...og etterhvert begynte jeg på rekkverket.


Da klokka var rundt 02 i natt gikk jeg løs på trapptrinnene og på siden av trinnene. Alt dette har jeg malt i dempet grå. Ettersom jeg her har brukt oljebasert med laaaaaaaaaangtidstørking kunne jeg bare male annenhvert trinn.


Da klokka nærmet seg 03.00 avsluttet jeg og fikk ryddet opp det verste rotet. Da var det SINNSYKT godt å legge seg. Men ikke riktig så godt å våkne opp i dag tidlig for hodet mitt var nok litt preget av den sterke malingslukta av gulvmalingen. Men et par globoid gjorde susen. Jeg våknet forøvrig kl. 09.30 av at mamsen banket på døra. Så da var det bare å stå opp og egentlig var det veldig bra at jeg ble vekket da for jeg fikk vite at Martinus var på vei hjem og skulle være tilbake rundt 12. Så da var det bare å kle på seg de "lekre" malingsklære igjen og få satt i gang med 2. strøk på soverommet. Et strøk til på gangveggen rakk jeg også før jeg fikk kastet meg i dusjen.


På bildene nedenfor har jeg fått satt på plass det meste men både tak- og gulvlister må males, dører må males, gulv må males, tak må males. Så når man maler så fører det ene prosjektet med seg det andre. Men shit au, jeg er da bare 39 år så jeg rekker forsatt mye jeg.


Jeg må også få takke for så mange hyggelige kommentarer, jeg har vært dårlig til å svare tilbake, men jeg kommer sterkere tilbake når ting begynner å roe seg her.

9 kommentarer:

Lene sa...

For en arbeidsinnsats: imponert:-)

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Lene :)
Herlighet for en energi du har, utrolig flink å få det til :)
Ble kjempefint allt du har malt på den korte tiden, nydelige bilder :)
Her har jeg ligget utslått det meste av helgen med tannrotbetennelse så jeg har ikke gjordt mye tilgangs desverre, men, men får ta det igjenn senere :)

Ønsker deg en fin ny uke
Klem Mette :))

Tigertina sa...

Utrolig imponerende! Du er superflink, og det ble kjempefint, lyst og rent!

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Her var det mye jobb som er gjort på en helg, må være utrolig deilig å se resultater. I motsetning til rydding som etter to dager ikke synes lengre..... Du, hva slags grunning har du brukt (på trapp etc)?
Fikk veldig lyst til å ta en strøk maling her også.

Ha en topp uke!

Tove sa...

Jøss, blir helt svett jeg. Imponerende...
Klem Tove

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Takk for gode tips (inne hos meg)! Det første jeg egentlig bør kaste meg over er en bruktkjøp av en spisestue.

Simones Country Home sa...

Hei og hopp. ;o)))

Så fint du gør det a. Ja det å være alene hjemme fører til mange ting. hihi Her blir det også å omøblere og div ting. hehe Men moro er det, å fint blir det jo som regel også. hihi

Ha en superduper dag.

Klem Simone ;o)

Ingvild sa...

Wow, imponerende! Du er jo ustoppelig når du setter i gang! Bra resultat!

seema sa...

thanks for share a valueable post its great info.
b2b spa in delhi with extra service
Happy Ending body to body spa in south Delhi
body to body spa in New Delhi
best body to body massage in Delhi
body to body Nuru massage in Delhi
Full body to body spa in delhi
body to body massage in paharganj delhi
body to body spa near me
body to body massage in Delhi
body to body massage in new delhi railway station