søndag 16. oktober 2011

Loppis og soverom

I går var jeg og Martinus på loppis i Håkonshall. Til tross for at vi var der når det åpnet hadde de allerede solgt en del, ting som jeg kanskje kunne tenkt meg. Men pytt, greit å spare de shillingene til brukt- og antikkmessa som er i Vikingskipet 29. til 30. oktober. Regner med at jeg finner masse fint der slik som jeg alltid pleier å gjøre. Men et par ting ble riktignok med hjem for det. Et gammelt bilde, datert 1877 og et par gamle flasker. Bildet var ikke akkurat det vakreste jeg har sett men jeg likte ramma så godt så det er blitt plassert på veggen i vindfanget.


Har kanskje gått litt sakte med soverommet for tiden men i går fikk vi flyttet senga inn dit så i natt har vi sovet på nytt soveromet for første gang. For å komme opp til 2. etasje må vi opp trappa som jeg har kommet ENDA litt lenger med. I går fikk jeg tatt to nye strøk i taket så nå får det holde. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet selv om det fremdeles gjenstår litt maling på rekkverk og trapp, men jeg ser jo hvordan det blir.


På det gamle soverommet ser det ikke ut nå men der skal jeg male og deretter skal Martinus få ha det som lekerom. Pr. dags dato ligger det en gammel dør der som har vært brukt i kjelleren. Denne skal vi ha som sengegavl bak senga. Må få malt den først da.


Nedenfor er noen bilder som jeg tok i dag. Og som jeg tidligere har skrevet, er senga VELDIG stor men vi får gjøre det beste ut av det. Har bestilt sengekappe slik at vi får gjemt rammemadrassen. Ser også at vi må investere i noen nye sengesett og et nytt sengeteppe skal jeg også få tak i. Men man kan ikke ha alt i orden med en gang selv om jeg skulle ønske det.


Nattbordet fant jeg forøvrig på søpletomta og fikk den gratis. Tenk at folk kan kaste slikt. Jaja, glad ikke alle har lik smak.

2 kommentarer:

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Enig i at bildet ikke var det vakreste, en sur gammel kall! Men sikkert en berømt sur gammel kall, en eller annen storhet fra 15-1600-tallet, etter klesstilen å dømme...

Soverommet og trappa er kjempefine! Ha en fortsatt fin søndag! :)

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Moro å finne slikt da. Bare synd at som regel blir godbitene borte kjapt! Hehe

Fine bilder av gang og soverom.

Ha en super ny uke.

Klem Simone. :o)))