fredag 13. mai 2011

Endelig er folien på plass og bursdagsfeiring

I går gikk turen til Oslo for bl.a. å hente folien jeg hadde fått lagd til glassene i skapdørene i vindfanget. Jeg bestilte folie i samme mønster som glasset i ytterdøren og noen i kun frost. I dag fikk jeg montert folien og jeg ble STORFORNØYD med resultatet, akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Ikke så enkelt å ta bilde av dette men nedenfor er ihvertfall noen bilder.Men ikke nok med at jeg hentet folien, en tur til bl.a. Toys"r"us ble det også for å handle bursdagsgaver til godgutten som fylte 3 år den 11. mai. Herregud, det er jo så mye å velge mellom der så det ble en god posjon med gaver gitt, men gøy er det.
En av gavene var et lite radiostyrt helikopter og det er nettopp det han holder på med på de tre første bildene nedenfor....et leketøy som hans pappa også synes er like gøy.


j
GRATULERER MED DAGEN SOM VAR GODGUTTEN VÅR!!!

Jeg har også fått handlet meg 4 balkongkasser som vi skal ha på inngangspariet, i de har jeg plantet fylt petunia og hvit hengelobelia. Må ta noe som ikke koster så altfor masse når man skal fylle 4 kasser. I tillegg har jeg 3 andre balkongkasser også, men de får jeg bare vente litt med. I tillegg har jeg også kjøpt meg to nyyyydelige clematis, Mrs. Cholmondeley


Oki, ønsker alle en strålende helg, nå gir jeg meg for maskinen er supertreg!

2 kommentarer:

josimo sa...

Gratulerer med lille prinsen,han er såååå vakker <3

Så må jeg spørre deg hvor bestilte du folien.jeg har vært på leting,men bare funnet div "harry"
mønster

Fiiin helg og 17.mai til dere

Mette`s hus og hjem sa...

Hei på deg :)
Koselig blogg du har med masse flotte bilder :)
Skapet ble kjempefint med folien :)
Gratulerer med vel overstått dag i huset, skikkelig gullgutt det der :))
Har lagt meg til som følger hos deg og gleder meg til å følge deg videre :)

Ha ei kjempefin helg
Klem Mette :))