søndag 22. mai 2011

Mye grønt og lite blomster

Da var endelig den siste balkongkassa på plass og dette ble mye bedre så da gjenstår det å se om petunia og hengelobelia vil blomstre der etterhvert da.


Jeg og Martinus tok oss en liten tur ut nå for å se på status hage. Men med det været vi har hatt i stort sett hele mai er det desverre fremdeles veldig dårlig med blomstring, men vi får håpe det kommer noe snart da etterhvert men da trenger vi litt varme igjen. I dag blåser det fælt men sola har begynt å titte frem. I går fikk jeg luket og jeg fikk også plantet alle erteblomstene mine. Jeg håper jeg får drevet litt ute i dag også, men med den vinden som er nå og en lei forkjølelse blir jeg ikke akkurat noe bedre merker jeg. Men ellers så har jeg tenkt å begynne å male på lysthuset igjen, så jeg har nok å gjøre.
Morten fikk også klippet gresset i går, første gressklippingen i år og det trengtes. Men det dukket opp et problem da ingen av gressklipperne ville starte. Men Morten fikk etterhvert trikset og mikset litt med den ene og fikk omsider startet den på en eller annen merkelig måte. Gresset var ganske brunt under, men det blir sikkert bra etterhvert.
2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er ikke så mye blomstring over på andre sia heller, Lene. Ønsker meg sol og varme! Jeg skulle ha klippet gresset jeg også, men enda så er det for vått!
Huset deres ble kjempe flott og det gjorde seg med den siste verandakassen. Det kommer til å bli kjempe flott når det blomstrer. Jeg holder nå på og har fylt opp drivhuset med mye rart i år. Det er første gang det er så mye der inne, og jeg gleder meg til å høste!
Håper vi ses snart - du vet hvor jeg bor :-) Kos deg i hagen. Klem

Torill sa...

Ej likte utruleg godt dei bua gangstiane. Har lyst på det sjølv, men eg klarer ikkje bestemme meg for nokon ting. Må ha litt leike og springeplen til dei minste... Trur eg treng Kjærleikshagen eller Grønn Glede på besøk...