tirsdag 10. mai 2011

Lagd meg ny hylle til vindfanget og nye farger

Nok en herlig dag med sol og varme og deilig å ha ferie. Desverre ikke like god dag for Martinus som sliter med litt feber og slapphet og vi frykter at han igjen har fått halsbetennelse. Ikke er det lenge siden vi avsluttet forrige antibiotikakur heller, nettopp pga halsbetennelse. Nå må vi nok vurdere å få fjernet mandlene hans slik at vi slipper dette til stadighet. Litt synd at han kanskje har fått dette igjen nå for i morgen fyller godgutten vår 3 år. Ikke noe gøy å være syk på bursdagen sin. Men vi får gjøre det beste ut av det.

Men syk eller ei, jeg har nå ihvertfall fått gjort litt mer i vindfanget jeg da og i dag startet jeg det hele med å lage en ny hylle som jeg først malte hvit og deretter i en ly-lys grønn farge, en fargekode jeg fant inne hos Mia's interiør. Og ettersom hylla ble i den fargen bestemte jeg meg også får å male konsollbordet og speil i samme farge. Egentlig ble jeg j.... godt fornøyd. Vel, hylla er ikke helt ferdig for det mangler knagger på det nederste bordet. Men de er allerede bestilt, 5 stk., inne hos Lobelia og heter Hanne. Tror disse sorte knaggene kommer til å passe bra ettersom dørvrideren også er sort. Nedenfor er ihvertfall resultatet av mine male- og snekkerferdigheter i dag.Ikke vanskelig å se hva Morten har igjen å gjøre; nemlig taklisting, men det haster ikke så veldig da, ikke så ofte man ser opp i taket. Alle garderobeskapdørene er også fastmontert og på torsdag skal jeg inn til Oslo å hente folien jeg har bestilt til glassene i dørene. Gleder meg sinnsykt til å se hvordan det blir etter at jeg har montert de på.


Men ikke nok med det. Jeg har også fått beiset gulvet på trammen, våget meg med å ta en farge som heter drivved. Var veldig skeptisk da jeg begynte å beise det i går men nå er jeg egentlig godt fornøyd jeg.

Okidok folkens, kos dere videre i kveld, tror egentlig jeg raser ut igjen jeg selv om jeg egentlig burde spist litt, har nemlig bare stappet i meg 4 knekkebrød i dag, hjemmelagde forøvrig og knasende gode.

3 kommentarer:

Nina Iren sa...

Oi så flott hylle da, enn kan se anntydning til den lyse lyse grønn fargen på bilde, og det ser jo lekkert ut. Ser det er flere som klarer å snekkre sånne flott hyller....så da må jeg vel også få det til??!!

Snuffeldyret sa...

Det ble jo smashings flott da! Lekker grønn farge.

Romantiske Stinemor sa...

Nydelig!klem Stinemor...