lørdag 4. desember 2010

Nye juleputer i stua


Jeg er så heldig å ha en mor som er flink til å sy og i dag ble hun ferdig med juleputetrekkene til sofaen. Dette er stoff jeg kjøpte på salg etter jul i fjor hos Stoff&Stil. Så nå ble det enda mer jul her i gutua. Ny adventsstake kjøpte jeg også her om dagen. Synes den passet godt i vinduet, noe annet enn de fæle messingstakene jeg hadde tidligere. Lene kan ikke fordra messing og det neste jeg må se jeg må fjerne er messinghåndtakene på alle dørene innvendig. Uff, blir litt kostbart i.o.m. at dørhåndtak er dyre, men jeg får kjøpe litt etterhvert.

Straks ferdig med malingen på vindfanget er jeg også og i dag var jeg nede å kjøpte den siste bøtta med maling til veggene. Jeg våget med å male med Lady 40, har lyst på litt glans på veggene, så vi får se hvordan det blir.

Jeg er forresten så og si ferdig med alle julegavene, har kun igjen til mamsen og til Martinus. Men jeg vet hva jeg skal kjøpe så da er det liksom ingen problem. Gud så godt å være ferdig med gavene i god tid, da slipper jeg det evige stresset rett innpå julen.

Kos dere folkens!

7 kommentarer:

Elsa sa...

Nå fikk jeg også lyst på nye putetrekk til sofaputene.
Koselig adventstake du har kjøpt deg.

Ha en fin adventshelg:)

Kristin Aurdal sa...

Flotte puter, du er heldig som har en mor syr sånne fine puter til deg.
Vet ikke om det er en trøst, men du kan jo selge messingen til et gjennvinningsfirma, skrapprisen på messing er ca 20 kr pr kg for tiden :-)
PS Insideinformation :-)))

Simones Country Home sa...

Heia.

Så koselig det ble da. Moro å ha fått så fine lagde puter. :o)

Ha en fin kveld.

Klem Simone ;o)

Merethe sa...

Godt med alt som er unnagjort :) Snart ferdig med gavene jeg også.
Tenke seg til...snart 2. søndag i advent.FLotte juleputer... koselig hos dere. Ha det fint. Hilsen Merethe

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Flotte puter, og jeg liker stuebordet ditt!

Huset på landet sa...

Så fine putetrekk. Jammen er du heldig som har en slik fingernem og snill mor.
Ønsker deg en fin søndag!
Line

Air Max sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.