søndag 5. desember 2010

2. søndag i advent

Og jeg har fått gjort en del i dag, deriblant å ta rundvask, med en smule overdrevet betydning. Jeg har ihvertfall fått tørket støv og vasket gulv alle steder med untak av stuen. Den tar jeg senere. Veggene i vindfanget er omsider klare, men det betyr ikke at det er ferdig der enda, nei langt i fra. Men desverre har Morten mistet litt puffen så da har jeg bare to alternativer: å gjøre resten selv eller å vente til han får motivasjon igjen. Men med min tålmodighet blir det vel alternativ 1 som eneste valg. Hadde jo vært så gøy å blitt ferdig til jul da og det er jo ikke såå mye som gjenstår.En liten gutt som er stort sett alle steder.....
God søndagskveld ønsker jeg dere alle!

3 kommentarer:

Fossestua sa...

Skjønner godt at du vil bli ferdig til jul. Er ofte best å bare hoppe i det for å bli ferdig...om man skal vente på motivasjonene så kan man jo bli gående lenge å vente, hihi :) Søt gutt dere har!
Klem fra Lise

Kristin Aurdal sa...

Den lille krabaten der er en skikkelig hjerteknuser. Gi han en juleklem fra meg :-)

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Tiden går så utrolig fort nå, men det er kunsten å nyte dagene også. På bildene ser det ut som du har det i fineste orden, så du kan sikkert bare ta det med ro ☺ Liker huset ditt kjempegodt.
Klem fra Fru Strøm