fredag 10. desember 2010

Nyklippet gutt og sniktitt på vindfag

Den gamle stigen jeg fikk av en supersnill arbeidskollega har kommet på plass i vindfanget. Han kunne ikke skjønne hva jeg skulle meg denne råtne, gamle stigen, men for meg så er den superdekorativ. Skal få festet den godt fast til veggen og etterhvert få hengt litt stæsj på den.
Å, nå gleder jeg meg så sinsykt til vindfaget blir ferdig, men det ser ut til at det ikke kommer til å skje før jul, noe jeg egentlig hadde håpet da, men vi får se. Morten har nærmest gitt opp da jeg stadig har endret planene om skapløsningen, så han nekter å gjøre noe mer nå. Hehe, men jeg gir meg ikke! Jeg fikk ihvertfall begynt så vidt på listingen i går og i dag har jeg planer om å få malt vinduslistene.
For første gang var Martinus hos frisør og fikk klippet seg, det har vært meg som har hatt klippejobben til nå. Morten tok han med seg på torsdag og jeg var jo rimelig spent/nervøs da jeg kom hjem fra jobb. Var liksom litt stusselig at han skulle t abort de søte krøllene sine. Men han ble jo søt da og er lisom ikke baby lenger, nå er han blitt en tøff, liten gutt. Joda, det er jo slik det skal være det og det var jo selvsagt godt for Martinus å få bort en del av håret.
Til slutt vil jeg ønske alle en riktig god lørdag med et bilde av Mosse som koser seg på badet!

8 kommentarer:

Laila sa...

Jeg vet alt om det å la alle ideene komme fram og lufte seg før man tar en beslutning, har nok gjort noe for fort ja.
Martinus ble jo så kjekk stor gutt, men var jo søt med de krøllene da. Jenter kan ha lange krøller mye lenger vet du, hint hint, he he.
Ha en fin helg, klem Laila

Kristin Aurdal sa...

Jøss er det samme gutten som i forrige innlegg. Han var kjempeflott med "storeguttsveis".
Smart med den stigen i vindfanget, kunne tenkt meg en sånn selv, men kjenner jeg meg selv rett så hadde den vel blitt overlesset med klær :-)
Riktig god lørdag til deg også.

Fossestua sa...

Både Mosse og Martinius var veldig søte :) Grattis med stigen! Den var kjempetøff :) Hihi, er vel mye som vi bloggeberter ser muligheter i, som andre anser som skrot. Flaks for oss det! ;)
Klem fra Lise

Solveig sa...

Må visst følge med her, ser jeg. Jeg skal også pusse opp vindfanget i nærmeste fremtid og trenger gode råd;o)
Ønsker deg fine førjulsdager.
Klem fra Solveig

Air Max sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.

Laila sa...

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år.
Klem Laila

Anonym sa...

For en fantastisk flott katt! Hilsen Frid

Lunettes De Soleil Ed Hardy sa...

This is really good information. You have done an excellent job of research and writing.