torsdag 30. oktober 2008

La maison est où le coeur est!

Da får man vel bare ønske vinteren hjertelig velkommen, måtte den gi oss mye glede!


Det kribler i frøfingra nå og jeg vurderer sterkt å snart begynne med årets sådd, ihvertfall de som skal stå ute noen måneder. Nå er det jo snart november så jeg tviler vel på at det blir så veldig mange varme dager fremover. Ihvertfall så er jeg ganske så rastløs og utålmodig om dagen så noe må jeg finne for å få dagene til å gå frem til jeg kan begynne å så så i dag bestemte jeg meg for å male en liten, søt sjablong på stuebordet.

The home is where the heart is
Jeg har gått og grublet på en ting, en ting som sikkert allerede er oppfunnet men som jeg ikke vet om. Ofte når jeg har gått tur med barnevogna har jeg tenkt det om jeg skulle være så uheldig å falle og i verste fall slippe vogna, og hvis det attpåtil skjer i en nedoverbakke og vogna triller avgårde...uff, får gåsehud av å tenke på det. Men ihvertfall, det jeg skulle ønske fantes var et slags tøylig bånd som strekker seg kanskje et par meter og som man kan feste til vogna og på seg selv, nærmest en slags sikkerhetsline. Noen som vet om det allerede eksisterer? Er jeg blitt en smule overnervøs....trokke det, men det er greit å ta noen forhåndsregler når man har ansvaret for det mest dyrebareste som finnes!

7 kommentarer:

solfrid sa...

Du får kjøpe et hundehalsbånd av noe slag og feste på vogna. Det har skjedd med meg en gang. Ikke at jeg ramlet, men at storebror dyttet vogna ned bakken (bratt sådan). Bare flaks at det ikke var møtende trafikk.
Så fint det ble med sitatet. Var innom Pandurobutikken i dag. Der hadde de veggstickers (heter det det?). Stilige greier, med blomster på mange av dem.

IngunnBW sa...

For en koselig stuekrok du har Lene, nydelig! Og veldig fin sjablong :) Og der var den nye puten også? Da har du nok fått varene dine tenker jeg.Håper du ble fornøyd med alt du hadde bestilt.

Uff, det scenariet med barnevogn var skummlet. Flexibånd til hunder var ingen dum idé. Ser for meg noe du kan tre rundt håndleddet og feste i vognen i andre enden, et eller annet med spiral, som en stor gammeldags telefonledning.

Unknown sa...

Så lekkert Lene!!! Åh... altså.
Du sånn tau hadde vi til hunden før. Som vi brukte til å feste på en krok på et belte rundt livet og så til hunden, når hun skulle trekke oss på ski. Er sånn elastisk tau.
Fås sikkert i dyrebutikk eller Biltema, eller Claes ohlsson.

Vivishagerom sa...

Du er flink og kreativ, Lene. Kjempe koselig stue.
Et slik bånd var det på den siste vogna vi hadde til sønnen i huset. Brukte det aldri, så det vare hang der. Mulig det finnes bare på triller, for jeg har aldri sett det på andre vogner.

Jeg så du hadde frø til meg. Melder i fra til deg når jeg kommer for å hente dem.

Rekkehuset sa...

Så koselig stue du har:-) Ble veldig fint med sjablongen!
Det barnevognsenariet har jeg faktisk aldri sett for meg...kanskje like greit. Men jeg ser også for meg noe med belte rundt livet og elastisk stropp til barnevogna. Hvis det ikke er funnet opp allerede kan du jo ta patent på det etterpå;-)

Nina i Paradiset sa...

Sitter her og banner over at bildene dine her, ikke er klikkbare...! Grrr, vil forstørre, for det ser bare SÅÅÅ fint ut!!

Ellers er den der barnevogn-tanken din fullstendig normal, og du er så absolutt ikke alene om den tanken! Jeg hadde jo verdens værste gårdsvei oppe i Trøndelag, og hadde tvillingvogn!!!

Ønsker dere en flott helg!
Klem fra Nina

Anne på Moseplassen sa...

Så koslig stue da!

Jeg er innom for å se om jeg kan hjelpe deg med bildene dine.

Jeg kan tenke meg at problemet hos deg ligger i at du har flyttet på bildet i teksten, prøv å sett inn bildet uten å flytte på det.

Om det ikke er det så ser jeg at du har satt inn større bilder enn normen, mulig du har greid å gjøre noe galt med koden da.
- Forresten, jeg ser du har bilder på bloggen som er større en bloggen, er det bevist, eller er det fordi du ikke får til å gjøre de passe store?